طرز تهیه رول تخم مرغ و کاهو با سس مخصوص یک صبحانه مقوی سالم

طرز تهیه رول تخم مرغ و کاهو با سس مخصوص یک صبحانه مقوی سالمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه رول تخم مرغ و کاهو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه رول تخم مرغ و کاهو

مواد لازم برای 2 نفر

کاهو 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1/2 پیمانه

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

آب 1 لیوان

پوره فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری

آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای شروع تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بشکنید ، بعد زرده‌های اون را از سفید جدا کنید و داخل یک ظرف جداگانه بریزید. حالا سفیده‌های تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید تا به صورت کامل از لختگی در بیایند.


مرحله دوم

250 گرم کاهو رو بشورید سپس اون‌ها رو به صورت درشت خرد کنید و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. با هم ترکیب کنید تا کاهوها به صورت کامل به سفیده تخم مرغ آغشته شوند. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله سوم

وقتی که روغن داغ شد ، کاهوهایی به سفیده تخم مرغ آغشته شده را درون آن بریزید و صبر کنید تا سفیده تخم مرغ ببند. وقتی که سفیده تخم مرغ بست ، اون رو رول کنید و یک طرف ماهیتابه قرار بدید.


مرحله چهارم

طرف دیگر ماهیتابه زرده تخم مرغ که از لختگی درآمده است و بریزید. وقتی که زرده تخم مرغ هم کمی بست ، مجدد مواد رو رول کنید تا زرده تخم مرغ هم دور رول قبلی بپیچد. سپس اون را از داخل ماهیتابه خارج کنید و اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید.


مرحله پنجم

برای درست کردن سس مخصوص ، ابتدا شکر رو به همراه پودر چیلی ، سویا سس ، نمک و مقداری آب داخل یک ظرف بریزید و بعد سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. با یک قاشق مواد رو خوب ترکیب کنید تا شکر به صورت کامل آب شود.


مرحله ششم

بعد اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 3 الی 4 دقیقه صبر کنید تا مواد فقط کمی داغ شود. بعد از حل شدن شکر ، پوره فلفل قرمز رو به باقی مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد تا 3 دقیقه بجوشد.


مرحله هفتم

داخل یک ظرف دیگر آرد ذرت را به همراه مقداری آب بریزید و خوب هم بزنید ، تا مواد ترکیب شود و هیچ گلوله‌ای از آرد داخل آب باقی نماند. سپس ترکیب آرد و باقی مواد ساز اضافه کنید و مدام هم بزنید.


مرحله هشتم

بعد از اینکه سس جوشید ، شعله گاز را کم کنید و اجازه بدید تا 3 الی 4 دقیقه دیگر بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید و سس را از روی حرارت بردارید ، صبر کنید تا سس خنک شود. وقتی که سس خنک شد ، اون رو روی رول کاهو و تخم مرغ بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر کاهو دوست نداشتید می‌توانید به جای آن از اسفناج هم استفاده کنید.
توجه کنید وقتی که زرده تخم مرغ رو به مواد داخل ماهیتابه اضافه می‌کنید ، باید به گونه‌ای باشد که سفیده و زرده به هم بچسبند و راحت رول شوند.
اگر مواد تهیه سس این غذا را در دسترس نداشتید ، هیچ ایرادی ندارد و می‌توانید از سس‌های دیگر استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.