طرز تهیه سبزی پلو شب عید با ماهی سالمون خوشمزه و لذیذ + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سبزی پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سبزی پلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ماهی سالمون 1 عدد
⫸ فلفل دلمهای 1 عدد
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ سیر 5 حبه
⫸ برنج 2 پیمانه
⫸ آب نارنج به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ شوید، گشنیز، جعفری و نعناع، پیازچه، تره به مقدار لازم
⫸ تخم گشنیز به مقدار لازم
⫸ فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
⫸ کره به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کتلت ماهی سالمون برای کودکان
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا پیازها رو پوست بگیرید ، بعد اونها رو به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک آبکش بریزید. بعد با آب سرد پیازها رو بشورید و کنار بذارید. حالا سیرها رو هم پوست بگیرید و بعد اونها رو بشورید ، بعد به صورت ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.
مرحله دوم
سیر و پیاز رو داخل یک ظرف بریزید. سپس یک عدد فلفل دلمهای رو بشورید و از وسط نصف کنید ، هستههای اون رو به صورت کامل خارج کنید و بعد فلفل دلمهای رو به صورت نگینی خرد کنید. فلفل رو به همراه ماهی ، فلفل سیاه و نمک به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید.
مرحله سوم
در آخر 2 قاشق چایخوری پودر گشنیز ، مقداری آب نارنج و روغن زیتون روی ماهی بریزید. حالا با دست ماهی رو باقی مواد خوب ترکیب کنید. روی ظرف رو سلفون بکشید و یک ساعت و نیم ماهی را داخل یخچال قرار بدید تا خوب مزهدار شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله شوید، گشنیز، جعفری و نعناع، پیازچه، تره تازه را داخل یک آبکش بریزید و با آب سرد اونها را بشورید ، تا کامل تمیز شوند. بعد از اینکه سبزیها را شستید ، اونها را داخل آبکش بریزید و کنار بذارید تا آب اونها به صورت کامل برود و خشک شود.
مرحله پنجم
سبزیها رو به کمک یک چاقوی تیز به صورت ریز و ساطوری خرد کنید بعد کنار بذارید. دو پیمانه برنج رو داخل یک آبکش بریزید و با آب سرد خوب بشورید ، بعد به همراه مقداری نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.
مرحله ششم
تا یک بند انگشت روی برنج به آن آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار بدید ، زمان بدید تا آب به جوش بیاید و کامل کشیده شود. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد ، سبزیهای خرد شده را به آن اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید تا سبزی و برنج خوب مخلوط شوند.
مرحله نهم
به مقدار دلخواهتون مقداری کره روی برنج بذارید و حرارت رو کم کنید و بعد در قابلمه رو بذارید. 30 دقیقه زمان بدید تا برنج خوب دم بکشد و آماده شود. در این فاصله ماهیها را از داخل یخچال بیرون بیاورید.
مرحله دهم
بعد ماهی ها را از باقی مواد مرینیت جدا کنید و داخل یک ماهیتابه بچینید. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار بدید و هر طرف ماهی هارو رو خوب سرخ کنید تا بپزند.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه ماهیها پخت اونها را از روی حرارت بردارید. سپس برنج رو داخل ظرف بکشید و ماهیها را کنار آن قرار بدید و غذا را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ بهتر است که برای سرخ کردن ماهیها از دستگاه گریل استفاده کنید ، اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید به جای آن از ماهیتابه نچسب هم استفاده کنید.
◉ توجه کنید زمانی که میخواهید سبزیها رو خرد کنید ، نباید خیلی ریز و ساطوری بشوند و بعد از پخت داخل پلو گم بشوند.
◉ حتماً بعد از اینکه ماهی رو با مواد مرینیت مخلوط کردید ، روی اون رو سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید.
◉ یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که هر چقدر ماهی بیشتر داخل مواد مرینیت بماند ، خوشمزهتر میشود.