طرز تهیه سبزی پلو شب عید با ماهی سالمون خوشمزه و لذیذ + نکات مهم

طرز تهیه سبزی پلو شب عید با ماهی سالمون خوشمزه و لذیذ + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سبزی پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه سبزی پلو

مواد لازم برای 4 نفر

ماهی سالمون 1 عدد

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

پیاز 2 عدد

سیر 5 حبه

برنج 2 پیمانه

آب نارنج به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدار لازم

شوید، گشنیز، جعفری و نعناع، پیازچه، تره به مقدار لازم

تخم گشنیز به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

کره به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا پیازها رو پوست بگیرید ، بعد اون‌ها رو به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک آبکش بریزید. بعد با آب سرد پیازها رو بشورید و کنار بذارید. حالا سیرها رو هم پوست بگیرید و بعد اون‌ها رو بشورید ، بعد به صورت ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.


مرحله دوم

سیر و پیاز رو داخل یک ظرف بریزید. سپس یک عدد فلفل دلمه‌ای رو بشورید و از وسط نصف کنید ، هسته‌های اون رو به صورت کامل خارج کنید و بعد فلفل دلمه‌ای رو به صورت نگینی خرد کنید. فلفل رو به همراه ماهی ، فلفل سیاه و نمک به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید.


مرحله سوم

در آخر 2 قاشق چای‌خوری پودر گشنیز ، مقداری آب نارنج و روغن زیتون روی ماهی بریزید. حالا با دست ماهی رو باقی مواد خوب ترکیب کنید. روی ظرف رو سلفون بکشید و یک ساعت و نیم ماهی را داخل یخچال قرار بدید تا خوب مزه‌دار شوند.


مرحله چهارم

در این فاصله شوید، گشنیز، جعفری و نعناع، پیازچه، تره تازه را داخل یک آبکش بریزید و با آب سرد اون‌ها را بشورید ، تا کامل تمیز شوند. بعد از اینکه سبزی‌ها را شستید ، اون‌ها را داخل آبکش بریزید و کنار بذارید تا آب اون‌ها به صورت کامل برود و خشک شود.


مرحله پنجم

سبزی‌ها رو به کمک یک چاقوی تیز به صورت ریز و ساطوری خرد کنید بعد کنار بذارید. دو پیمانه برنج رو داخل یک آبکش بریزید و با آب سرد خوب بشورید ، بعد به همراه مقداری نمک و کمی روغن داخل قابلمه بریزید.


مرحله ششم

تا یک بند انگشت روی برنج به آن آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار بدید ، زمان بدید تا آب به جوش بیاید و کامل کشیده شود. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد ، سبزی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید تا سبزی و برنج خوب مخلوط شوند.


مرحله نهم

به مقدار دلخواهتون مقداری کره روی برنج بذارید و حرارت رو کم کنید و بعد در قابلمه رو بذارید. 30 دقیقه زمان بدید تا برنج خوب دم بکشد و آماده شود. در این فاصله ماهی‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید.


مرحله دهم

بعد ماهی ها را از باقی مواد مرینیت جدا کنید و داخل یک ماهیتابه بچینید. سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و  ماهیتابه را روی حرارت زیاد قرار بدید و هر طرف ماهی هارو رو خوب سرخ کنید تا بپزند.


مرحله یازدهم

بعد از اینکه ماهی‌ها پخت اون‌ها را از روی حرارت بردارید. سپس برنج رو داخل ظرف بکشید و ماهی‌ها را کنار آن قرار بدید و غذا را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
بهتر است که برای سرخ کردن ماهی‌ها از دستگاه گریل استفاده کنید ، اما اگر در دسترس نداشتید می‌توانید به جای آن از ماهیتابه نچسب هم استفاده کنید.
توجه کنید زمانی که می‌خواهید سبزی‌ها رو خرد کنید ، نباید خیلی ریز و ساطوری بشوند و بعد از پخت داخل پلو گم بشوند.
حتماً بعد از اینکه ماهی رو با مواد مرینیت مخلوط کردید ، روی اون رو سلفون بکشید و به مدت 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید ، این هست که هر چقدر ماهی بیشتر داخل مواد مرینیت بماند ، خوشمزه‌تر می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.