طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و سبزیجات با سس مخصوص

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و سبزیجات با سس مخصوص

سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ تن ماهی هست. یک ساندویچ خوشمزه که به راحتی درست میشه و یک گزینه خیلی عالی برای عصرانه یا کسانی که رژیم غذایی سالمی دارند هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مواد لازم برای 4 نفر

تن ماهی 1 عدد

نون تست 12 عدد

هویج 1 عدد

کاهو چند برگ

پیازچه 20 گرم

شوید 20 گرم

لیمو ترش تازه 1 عدد

خیارشور 2 عدد متوسط

سس مایونز + سس فرانسوی + سس خردل به مقدار لازم

ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سماق به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول داخل یک قابلمه کوچک مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا آب به جوش بیاد سپس تن ماهی رو داخل اون بزارید و ۲۰ دقیقه اجازه بدید تا به جوش بیاد.


مرحله دوم

حالا در این فاصله یک عدد هویج رو هم داخل آب بزارید تا آب پز بشه بعد از اینکه هویج آب پز شد اون رو از آب بیرون بیارید و بزارید تا خنک بشه بعد از اینکه خنک شد اون رو رنده کنید.


مرحله سوم

بعد از ۲۰ دقیقه تن ماهی رو باز کنید و روغن اون رو بگیرید بعد ماهی رو داخل یک ظرف جدا بریزید. حالا به آن هویج رنده شده ، پیازچه خرد شده ، شوید ساطوری و در آخر ۲ عدد خیار شور که اونهارو خوب شستید و اون هارو به صورت نگینی خرد کرده ای و آب اون رو خوب گرفتید رو اضافه کنید و مواد رو خوب باهم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

حالا برای درست کردن سس ، سس مایونز سس فرانسوی و سس خردل رو به همراه نمک فلفل پاپریکا و سماق رو داخل یک ظرف بریزید و اونهارو خوب باهم مخلوط کنید تا سس یک دست بشه.


مرحله پنجم

حالا در این مرحله سس رو به مواد ساندویچ اضافه کنید و هم بزنید در آخر مقداری آب لیمو ترش رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه. حالا داخل ماهیتابه گریل رو کمی روغن زیتون بریزید و همه جای ماهیتابه رو خوب چرب کنید حالا نون های تست رو داخل ماهیتابه بچینید و روی اون کمی روغن زیتون بزنید وقتی یک طرف نان گریل شد اون رو برگردونید تا طرف دیگش هم گریل بشه.


مرحله ششم

حالا نان هارو از داخل ماهیتابه خارج کنید بعد روی نون ها کمی سس مایونز بمالید یک برگ کاهو مواد ساندویچ روی کاهو بریزید و مجدداً یک نان تست دیگر روی اون قرار بدید و این کار رو یک بار دیگر تکرار کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.