طرز تهیه شاه کوکو گیلانی با گردو به روش گیلانی و خوشمزه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه گیلانی رو آوردم که ارزش غذایی بالایی داره.آموزش امروز طرز تهیه شاکوکو گیلانی هست با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شاکوکو گیلانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گردو 200 گرم
⫸ کشمش پلویی 7 قاشق غذاخوری
⫸ خرمای پوست گرفته 7 عدد
⫸ آب 1 لیوان
⫸ رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
⫸ تخممرغ 6 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خورش شوید خولی گیلانی
مرحله اول
در مرحله اول ۲۰۰ گرم گردو و پوست بگیرید و اونو داخل مخلوط کن بریزید و اونها رو خوب بود کنید سپس گردو ها رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید.
مرحله دوم
حالا به آن ۷ قاشق غذاخوری کشمش هفت عدد خرمای پوست گرفته و یک قاشق غذاخوری رب انار و زردچوبه و آب را اضافه کنید آنها را روی حرارت ملایم تفت بدید تا مثل خمیر بشه.
مرحله سوم
حالا در این مرحله ۶ عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاد حالا از تخم مرغ یک لایه خیلی نازک داخل ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
مرحله چهارم
حالا از موادی که درست کردید وسط تخم مرغ بگذارید و آن را ببندید بقیه مواد و به این شکل درست کنید.نوش جان