طرز تهیه شیر پلو یا سوتی پلو تبریزی با فیله مرغ ساده و خوش طعم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیر پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیر پلو
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ برنج 3/5 پیمانه
⫸ فیله مرغ 500 گرم
⫸ کره 200 گرم
⫸ شیر 4 پیمانه
⫸ زعفران 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ کشمش پلویی 1 پیمانه
⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری
⫸ پیاز داغ 1 پیمانه
⫸ خلال پسته 1 پیمانه
⫸ آب 2 پیمانه
⫸ آب پیاز به میزان لازم
⫸ گلاب 1/3 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کباب بناب ساطوری به روش محلی شهر بناب خانگی در تابه
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا برنج رو دو بار بشورید و بعد اون رو داخل یک ظرف بریزید. حالا مقداری آب گرم به برنج اضافه کنید ، تا برنج داخل آب بماند و خیس بخورند.
مرحله دوم
500 گرم فیله مرغ رو به اندازههای دلخواهتون برش بزنید. سپس به آن مقداری زعفران و آب پیاز اضافه کنید و در آخر مقداری نمک روی این مواد بریزید.
مرحله سوم
بعد از اینکه تمامی مواد رو روی مرغ ریختید ، مرغ رو با دست ماساژ بدید تا خوب طعمدار شود. بعد روی اون را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله چهارم
در این مرحله شیر رو داخل قابلمه بریزید ، به آن مقداری آب اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید ، زمان بدید تا شیر بجوشد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه شیر جوشید ، برنج رو آبکش کنید و به همراه نمک ، گلاب و زعفران به شیر اضافه کنید. حالا زمان بدید تا مواد حرارت ببینند و نیمی از شیر تبخیر شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه نصف شیر تبخیر شد ، کره رو به آن اضافه کنید و بعد در قابلمه رو بذارید. بعد زمان بدید تا باقی شیر جذب برنج شود. بعد از اینکه شیر جذب برنج شد ، در قابلمه رو دم کنی بکشید و زمان بدید تا برنج به مدت 35 دقیقه بپزد و دم بکشد.
مرحله هفتم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، فیلههای مرغ رو درون آن قرار بدید و به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه فیلههای مرغ سرخ شد ، اون رو از داخل ماهیتابه خارج کنید.
مرحله هشتم
کشمشها رو به همراه مقداری کره و دارچین داخل همان ماهیتابه بریزید و اونها رو خیلی کم سرخ کنید.
مرحله نهم
بعد از اینکه برنج دم کشید ، اون رو داخل ظرفهای مورد نظرتون بریزید و روی آن را با پیاز داغ ، کشمش و خلال پسته تزیین کنید. سپس فیلههای مرغ رو کنار آن بگذارید و غذا را سرو کنید. نوش جان
◉ میزان استفاده از روغن نمک و ادویهجات کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
◉ حتماً قبل از اینکه برنج رو دم بذارید ، به مدت 30 دقیقه اون رو داخل آب گرم بریزید تا خیس بخورد.
◉ به صورت دلخواه میتوانید به جای اینکه فیلههای مرغ رو مزهدار کنید ، اونها رو به همراه مقداری پیاز و ادویههای دلخواهتون سرخ کنید.