طرز تهیه شیر پلو یا سوتی پلو تبریزی با فیله مرغ ساده و خوش طعم

طرز تهیه شیر پلو یا سوتی پلو تبریزی با فیله مرغ ساده و خوش طعمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیر پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیر پلو

مواد لازم برای 5 نفر

برنج 3/5 پیمانه

فیله مرغ 500 گرم

کره 200 گرم

شیر 4 پیمانه

زعفران 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

کشمش پلویی 1 پیمانه

دارچین نصف قاشق چایخوری

پیاز داغ 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

آب 2 پیمانه

آب پیاز به میزان لازم

گلاب 1/3 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا برنج رو دو بار بشورید و بعد اون رو داخل یک ظرف بریزید. حالا مقداری آب گرم به برنج اضافه کنید ، تا برنج داخل آب بماند و خیس بخورند.


مرحله دوم

500 گرم فیله مرغ رو به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید. سپس به آن مقداری زعفران و آب پیاز اضافه کنید و در آخر مقداری نمک روی این مواد بریزید.


مرحله سوم

بعد از اینکه تمامی مواد رو روی مرغ ریختید ، مرغ رو با دست ماساژ بدید تا خوب طعم‌دار شود. بعد روی اون را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله چهارم

در این مرحله شیر رو داخل قابلمه بریزید ، به آن مقداری آب اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید ، زمان بدید تا شیر بجوشد.


مرحله پنجم

بعد از اینکه شیر جوشید ، برنج رو آبکش کنید و به همراه نمک ، گلاب و زعفران به شیر اضافه کنید. حالا زمان بدید تا مواد حرارت ببینند و نیمی از شیر تبخیر شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه نصف شیر تبخیر شد ، کره رو به آن اضافه کنید و بعد در قابلمه رو بذارید. بعد زمان بدید تا باقی شیر جذب برنج شود. بعد از اینکه شیر جذب برنج شد ، در قابلمه رو دم کنی بکشید و زمان بدید تا برنج به مدت 35 دقیقه بپزد و دم بکشد.


مرحله هفتم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، فیله‌های مرغ رو درون آن قرار بدید و به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه فیله‌های مرغ سرخ شد ، اون رو از داخل ماهیتابه خارج کنید.


مرحله هشتم

کشمش‌ها رو به همراه مقداری کره و دارچین داخل همان ماهیتابه بریزید و اون‌ها رو خیلی کم سرخ کنید.


مرحله نهم

بعد از اینکه برنج دم کشید ، اون رو داخل ظرف‌های مورد نظرتون بریزید و روی آن را با پیاز داغ ، کشمش و خلال پسته تزیین کنید. سپس فیله‌های مرغ رو کنار آن بگذارید و غذا را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
میزان استفاده از روغن نمک و ادویه‌جات کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
حتماً قبل از اینکه برنج رو دم بذارید ، به مدت 30 دقیقه اون رو داخل آب گرم بریزید تا خیس بخورد.
به صورت دلخواه می‌توانید به جای اینکه فیله‌های مرغ رو مزه‌دار کنید ، اون‌ها رو به همراه مقداری پیاز و ادویه‌های دلخواهتون سرخ کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.