طرز تهیه شیشلیک لا پلو در زمان کم مناسب مهمانی

طرز تهیه شیشلیک لا پلو در زمان کم مناسب مهمانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیشلیک لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شیشلیک لا پلو

مواد لازم برای 5 نفر

برنج 3 پیمانه

گوشت دنده گوساله 6 عدد

نمک 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

پولبیبر 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

کره 30 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 6 عدد گوشت دنده  گوساله رو با بیف کوب بکوبید ، تا جایی که بافت آنها به صورت کامل از هم باز شود. بعد گوشت‌ها را داخل یک ظرف بریزید. به آن 2 قاشق غذاخوری نمک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه رو اضافه کنید.


مرحله دوم

بعد گوشت‌ها را با این مواد خوب ماساژ بدید ، تا ادویه‌ها و روغن زیتون به خورد گوشت برود. روی ظرف و سلفون بکشید و بعد اون رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا گوشت‌ها مزه‌دار شوند.


مرحله سوم

در این فاصله 3 پیمانه برنج رو داخل یک قابلمه بریزید ، به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید و بعد روی آن مقداری نمک ، 2 قاشق چای‌خوری پولبیبر و نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه رو بریزید و با هم ترکیب کنید.


مرحله چهارم

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و زمان بدید ، تا آب برنج کشیده شود و برنج نیم پز شود. وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را داخل یک ظرف بریزید و اجازه بدید تا خنک شود.


مرحله پنجم

یک ماهیتابه گریل روی حرارت بالا قرار بدید و زمان بدید تا داغ شود. وقتی که ماهیتابه داغ شد ، حرارت را ملایم کنید و بعد گوشت‌ها را درون آن قرار بدید و سرخ کنید. بعد از اینکه گوشت‌ها سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید.


مرحله ششم

داخل قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را داخل آن دم بذارید ، مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون را بچینید. سپس نیمی از برنج رو داخل قابلمه بریزید ، سطح اون رو صاف کنید و بعد شیشلیک‌های سرخ شده را روی آن بچینید.


مرحله هفتم

مجدد باقیمانده برنج رو روی گوشت‌ها بریزید و سطح اون رو صاف کنید. سپس 30 گرم کره رو به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و روی برنج قرار بدید. حالا در قابلمه رو بذارید ، آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا برنج دم بکشد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو برگردانید. نوش جان


نکات مهم
برای درست کردن این غذا حتماً زمان مزه‌دار کردن گوشت ، فقط از روغن زیتون ، نمک و فلفل استفاده کنید.
در تهیه این غذا به هیچ عنوان گوشت را از استخوان جدا نکنید ، گوشت‌ها را به صورت شیشلیک سرخ کنید و بین برنج قرار بدید.
در صورتی که دوست نداشتید برنج رو با پاپریکا و زردچوبه بپزید ، می‌توانید آن را به صورت ساده و فقط با نمک و روغن بپزید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.