طرز تهیه شیشلیک لا پلو در زمان کم مناسب مهمانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیشلیک لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیشلیک لا پلو
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ گوشت دنده گوساله 6 عدد
⫸ نمک 2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه نصف قاشق چایخوری
⫸ پولبیبر 2 قاشق چایخوری
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ کره 30 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیشلیک گوساله مخصوص ترد و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 6 عدد گوشت دنده گوساله رو با بیف کوب بکوبید ، تا جایی که بافت آنها به صورت کامل از هم باز شود. بعد گوشتها را داخل یک ظرف بریزید. به آن 2 قاشق غذاخوری نمک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه رو اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد گوشتها را با این مواد خوب ماساژ بدید ، تا ادویهها و روغن زیتون به خورد گوشت برود. روی ظرف و سلفون بکشید و بعد اون رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا گوشتها مزهدار شوند.
مرحله سوم
در این فاصله 3 پیمانه برنج رو داخل یک قابلمه بریزید ، به اندازه یک بند انگشت تا روی برنج آب بریزید و بعد روی آن مقداری نمک ، 2 قاشق چایخوری پولبیبر و نصف قاشق چایخوری زردچوبه رو بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و زمان بدید ، تا آب برنج کشیده شود و برنج نیم پز شود. وقتی که آب برنج کشیده شد ، آن را داخل یک ظرف بریزید و اجازه بدید تا خنک شود.
مرحله پنجم
یک ماهیتابه گریل روی حرارت بالا قرار بدید و زمان بدید تا داغ شود. وقتی که ماهیتابه داغ شد ، حرارت را ملایم کنید و بعد گوشتها را درون آن قرار بدید و سرخ کنید. بعد از اینکه گوشتها سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید.
مرحله ششم
داخل قابلمهای که میخواهید غذا را داخل آن دم بذارید ، مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون را بچینید. سپس نیمی از برنج رو داخل قابلمه بریزید ، سطح اون رو صاف کنید و بعد شیشلیکهای سرخ شده را روی آن بچینید.
مرحله هفتم
مجدد باقیمانده برنج رو روی گوشتها بریزید و سطح اون رو صاف کنید. سپس 30 گرم کره رو به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و روی برنج قرار بدید. حالا در قابلمه رو بذارید ، آن را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا برنج دم بکشد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو برگردانید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای درست کردن این غذا حتماً زمان مزهدار کردن گوشت ، فقط از روغن زیتون ، نمک و فلفل استفاده کنید.
◉ در تهیه این غذا به هیچ عنوان گوشت را از استخوان جدا نکنید ، گوشتها را به صورت شیشلیک سرخ کنید و بین برنج قرار بدید.
◉ در صورتی که دوست نداشتید برنج رو با پاپریکا و زردچوبه بپزید ، میتوانید آن را به صورت ساده و فقط با نمک و روغن بپزید.