طرز تهیه شله مشهدی کشدار و خوشمزه + فوت فن

طرز تهیه شله مشهدی کشدار و خوشمزه + فوت فنسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز آموزش یک غذای خیلی معروف مشهدی رو داریم که مطمعنا خیلیاتون اسم اون رو شنیدید.آموزش امروز طرز تهیه شله مشهدی هست. اگر شما هم دوست دارید این غذای فوق العاده رو امتحان کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شله مشهدی

مواد لازم برای 4 نفر

نخود 1/3 پیمانه

لوبیا قرمز، سفید، چیتی 1/3 پیمانه

پیاز 2 عدد

گوشت آبگوشتی نیم کیلو

گوشت بدون چربی 250 گرم

برگ بو 2 عدد

زردچوبه به مقدار لازم

بلغور گندم 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

عدس و ماش هر کدام 3 قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

دارچین 1/3 قاشق چایخوری

فلفل و نمک به مقدار لازم

خورش قیمه به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول ناخود لوبیا قرمز لوبیا سفید و لوبیا چیتی را داخل یک ظرف بریزید و روی آنها مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا مدت ۲۴ ساعت خیس بخوره حالا بعد از ۲۴ ساعت یک قابلمه روی حرارت قرار بدید.


مرحله دوم

بعد گوشت حبوبات برگ بو پیاز و زردچوبه را داخل قابلمه بریزید بعد روی آنها مقداری آب بریزید و اجازه بدید تا بپزه. تعیین فاصله یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید بعد اون رو با رنده درشت رنده کنید بعد به پیاز بلغور گندم و برنج و عدس و ماش را اضافه کنید.


مرحله سوم

حالا روی آن کمی آب بریزید و اجازه بدیم بخوره بعد از نیم ساعت اون ها رو داخل قابلمه بریزید و روی آنها روغن بریزید و اجازه بدید تا بپزه وقتی که گوشت و حبوبات پخت گوشت ها رو از داخل قابلمه خارج کنید و آن ها را ریش ریش کنید.


مرحله چهارم

حالا پیازی که به همراه گوشت پخته شده رو به همراه کمی از آبگوشت جدا کنید و همه موادی که تا الان درست کردید رو با هم مخلوط کنید بعد روی اون مخلوط پیاز و آبگوشت رو بریزید بعد هم بزنید و در ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا ۴ ساعت بپزه.


مرحله پنجم

حین پخت مدام هم بزنید تا ته نگیره یک ساعت آخر پخت همه ادویه ها را با کمی آب جوش مخلوط کنید بعد به شعله اضافه کنید ۴۰ دقیقه آخر دور در قابلمه دم کنی بپیچید و اجازه بدید تا شله دم بکشه. در نهایت اون رو با هر مقدار خورش قیمه سرو کنید نوش جان


نکات

برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم.


❌ این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن.


❌ باید مدام هم بزنید تا ته نگیره

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.