طرز تهیه تهچین قیمه نثار مناسب شب عید خوشمزه و راحت

طرز تهیه تهچین قیمه نثار مناسب شب عید خوشمزه و راحتسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تهچین قیمه نثار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 4 الی 60 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه تهچین قیمه نثار

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

برنج 2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

ماست پرچرب 1 لیوان

پیاز 2 عدد

خلال پوست پرتقال 1 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال بادام 1 پیمانه

زرشک 1 پیمانه

رب 12 قاشق غذاخوری

عرق بهار نارنج 1 قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

زعفرون به مقدار لازم

تخم گشنیز ، زیره سیاه ، پودر دارچین ، پودر سیر ، پودر پیاز ، فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، اول از هر چیزی عصاره زعفران را بگیرید. برای این کار زعفران را آسیاب کنید و داخل یک ظرف بریزید. بعد یک حبه یخ به آن اضافه کنید و در ظرف رو بذارید. حالا زمان بدید تا یخ آب بشود و زعفران رنگ باز کند.


مرحله دوم

پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد به صورت خلالی و نازک خرد کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز رو درون ماهیتابه بریزید و به مدت 10 الی 15 دقیقه مدام تفت بدید.


مرحله سوم

زیره سیاه ، تخم گشنیز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل سیاه و پودر دارچین را هم آسیاب کنید و با هم ترکیب کنید و کنار بذارید. حالا گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و بعد نصف ادویه‌هایی که در مرحله قبل درست کردید ، روی آن بریزید و تفت بدید تا جایی که گوشت از خامی بیفتد.


مرحله چهارم

بعد باقیمانده ادویه‌ها رو اضافه کنید و یک الی دو دقیقه دیگر تفت بدید. حالا یک قاشق چایخوری از عصاره زعفران رو روی گوشت بریزید ، با هم ترکیب کنید و باقیمانده زعفران را کنار بزارید.


مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی رو به همراه کمی آب به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. بعد حرارت را کم کنید و رب رو هم تفت بدید. زمان بدید تا مواد چند دقیقه با هم بجوشند و جا بیفتند. بعد از اینکه سس غلیظ شد ، خلال پسته ، خلال بادام و زرشک رو به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید.


مرحله ششم

یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد داخل آن آب بریزید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، پوست پرتقالی که از شب قبل خیس کرده‌اید ، داخل آب بریزید و 5 دقیقه زمان بدید تا پوست پرتقال داخل آب بماند و خیس بخورد.


مرحله هفتم

این کار را دو مرتبه ادامه بدید تا جایی که تلخی پوست پرتقال به صورت کامل گرفته شود. حالا پوست پرتقال رو به همراه عرق بهار نارنج به سس گوشت اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب گوشت رو کنار بزارید.


مرحله هشتم

برای درست کردن برنج داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، برنج رو خوب بشورید و به همراه نمک داخل آب بریزید. بعد از 8 دقیقه برنج‌ها را آبکش کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از قسمت‌ها باقیمانده زعفران را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله نهم

داخل ماهیتابه مورد نظرتون مقداری روغن بریزید ، بعد برنج زعفرانی رو داخل قابلمه بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد لایه گوشتی رو روی آن بریزید. سپس برنج سفید رو روی لایه گوشتی بریزید و سطح اون رو صاف کنید. بعد در قابلمه رو بذارید و اون رو روی حرارت کم قرار بدید. بعد از 40 الی 60 دقیقه غذای شما آماده است. نوش جان


نکات مهم
اگر حین گرفتن تلخی پوست پرتقال بعد از دو بار تکرار مراحل ، تلخی پوست پرتقال گرفته نشد ، این کار رو مدام تکرار کنید تا تلخی آن به صورت کامل گرفته شود.
حین درست کردن لایه‌های ته چین برای اینکه لایه‌ها یکنواخت و منظم باشند. قبل از اینکه لایه بعدی را اضافه کنید ، سطح لایه قبلی رو کمی فشرده و صاف کنید.
زمان آماده شدن این ته چین معمولاً 40 تا 60 دقیقه است. اما بعد از 40 دقیقه پخت اون رو چک کنید و اگر به صورت کامل پخته شده بود ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
در صورتی که گوشت چرخ کرده در دسترس نداشتید ، می‌توانید از گوشت قرمزی که به صورت نگینی خرد شده استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.