طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی در فر

طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی در فر سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی متفاوت هست که مطمعنا عاشق اون میشید. آموزش امروز طرز تهیه ته انداز مرغ هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه ته انداز مرغ

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه

بال مرغ شش عدد

زعفران دم شده نصف پیمانه

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق

آب 1 پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم

ماست 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذا خوری


مرحله اول

در ابتدا چند پیمانه برنج رو بشورید و به صورت آبکش روی گاز قرار دهید ، بال مرغ رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آنها زعفران دم شده ، نمک و پاپریکا را اضافه کنید و خوب آنها را با دست هم بزنید تا بال مرغ کاملاً به مواد آغشته بشه بعد چند ساعت آن را داخل یخچال قرار بدید تا طعم بگیره.


مرحله دوم

برنج رو به صورت نیم پز آبکش کنید ؛ حالا یک عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و بشورید بعد آن را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بذارید حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که داغ بشه وقتی که روغن داغ شد بال های مرغ را داخل آن بچینید و آنها را سرخ کنید دو طرف بال ها را خوب سرخ کنید و وقتی که دو طرف بال مرغ کاملاً سرخ شد آن را از داخل روغن بیرون بیاید و کنار بذارید.


مرحله سوم

داخل همان ماهیتابه پیاز های نگینی خرد شده را بریزید و تفت بدید ، وقتی که پیاز کمی سبک شد به آن یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه وقتی بوی خامی رب گرفته شد به اون نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مجددا تفت بدهید و در آخر یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا جا بیفته .


مرحله چهارم

برای قسمت زیرین برنج ابتدا یک پیمانه ماست رو داخل یک ظرف بریزید یک عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری زعفران دم شده و سه قاشق غذاخوری روغن مایع را به آن اضافه کنید همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید سپس مقداری از برنج رو به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا برنج کاملا به مواد آغشته بشه.


مرحله پنجم

قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید سپس بالهای مرغ سرخ شده را کف قالب بچینید و بعد برنج زعفرانی را روی آن بریزید و خوب با قاشق منسجم کنید حالا مابقی برنج رو اضافه کنید و با قاشق اون رو هم منسجم کنید ؛ با فویل روی قالب رو کامل ببندید و با چاقو چند حفره روی فول ایجاد کنید و آن را به مدت یک ساعت داخل فر قرار بدید تا پخته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.