طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی با گوشت و ادویه مخصوص

طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی با گوشت و ادویه مخصوصسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ته چین خوشمزه گرمساری رو آوردیم که با همه ته چین ها فرق داره ؛ آموزش امروز طرز تهیه ته چین گرمساری با گوشت هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ته چین گرمساری

مواد لازم برای 8 الی 10 نفر

پودر گوجه🍅 ، گرد غوره ، گرد لیمو عمانی ، زیره سیاه ، زردچوبه و نمک🧂 به مقدار لازم

گوشت گوسفندی🥩 1 کیلو‌

برنج 10 پیمانه

پیاز🧅 1 عدد

زعفران به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا پودر گوجه🍅 ، گرد غوره ، گرد لیمو عمانی ، زیره سیاه و زردچوبه رو داخل یک ظرف بریزید و بر روی اون کمی روغن بریزید من خوب با هم مخلوط کنید سپس یک عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی اون را خرد کنید.


مرحله دوم

سپس ادویه هایی که با روغن مخلوط شده رو به همراه پیاز نگینی روی گوشت ها بریزید و گوشت رو خوب ماساژ بدید سپس به آن یک ساعت استراحت بدید تا ادویه ها به خورد گوشت برن.


مرحله سوم

برنج رو که از قبل با نمک🧂 خیس کردید داخل آب جوش بریزید و از قبل از اینکه برنج مغز پخت بشه آن را آبکش کنید کمی از برنج رو با مقداری زعفران مخلوط کنید و آن را کف قابلمه مورد نظرتون بریزید سپس یک لایه نازک از برنج سفید روی برنج زعفرانی بریزید و گوشت🥩 رو روی برنج سفید قرار بدید و مجدد دوباره از برنج سفید روی گوشت بریزید و در آخر یک مقدار دیگر زعفران روی برنج بریزید و مقداری از ادویه هایی که باهم مخلوط کردید رو روی برنج بریزید.


مرحله چهارم

سپس دوباره یک لایه برنج بریزید روی برنج یک لیوان آب بریزید تا برنج زودتر دم بکشه در قابلمه را بگذارید و به آن سه ساعت اجازه بدید تا گوشت با بخار برنج بپزه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.