طرز تهیه ته چین ماهی با ماهی شیر لذیذ و مجلسی

طرز تهیه ته چین ماهی با ماهی شیر لذیذ و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ته چین ماهی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه ته چین ماهی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر

ماهی شیر به صورت استیکی 3 عدد

روغن به مقدار لازم

گشنیز 750 گرم

شنبلیله 250 گرم

تمبر هندی 1 بسته

آب جوش 1 لیوان

سیر 5 حبه

آرد 1 لیوان

نمک ، پاپریکا ، زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام 2 قاشق چای خوری


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 750 گرم گشنیز رو به همراه 250 گرم شنبلیله خرد شده داخل یک ماهیتابه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و اون‌ها را تفت بدید ، تا جایی که آب سبزیجات کشیده شود.


مرحله دوم

وقتی که آب سبزیجات کشیده شد ، به آن مقداری روغن اضافه کنید و بعد 1 قاشق چای‌خوری نمک ، پاپریکا ، زردچوبه و فلفل سیاه روی آن بریزید. 5 حبه سیر رو پوست بگیرید ، بشورید و آنها را رنده کنید. سیر رو به سبزی‌ها اضافه کنید و سبزی‌ها را به صورت کامل سرخ کنید.


مرحله سوم

یک بسته تمبر هندی رو داخل یک ظرف بریزید ، به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با چنگال تمبر هندی رو داخل آب باز کنید. بعد آن را از صافی رد کنید و به سبزی سرخ شده اضافه کنید.


مرحله چهارم

یک لیوان آرد داخل یک ظرف بریزید و به آن 1 قاشق چای‌خوری از نمک ، پاپریکا ، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، تا ادویه‌ها با آرد خوب مخلوط شود.


مرحله پنجم

3 عدد ماهی شیر رو داخل آرد بغلتانید و همه جای اون‌ها را به آرد آغشته کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله ششم

وقتی که روغن داغ شد ، ماهی‌ها به آرد آغشته شده را درون آن قرار بدید و دو طرف ماهی‌ها رو سرخ کنید. وقتی که دو طرف ماهی‌ها سرخ شد ، سبزی‌های سرخ شده را روی آنها بریزید ، بعد در ظرف رو بذارید و 20 دقیقه زمان بدید تا غذا جا بیفتد.


مرحله هشتم

در این فاصله یک برنج را به صورت کته درست کنید ، داخل قالب بریزید و بعد آن را داخل ظرف سرو برگردانید. بعد از اینکه ماهی‌ها و سبزی خوب با هم پخته شدند ، اون‌ها را روی برنجی که قالب زده‌اید ، بریزید و بعد غذا رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه این غذا می‌توانید به جای استفاده از ماهی شیر ، از ماهی‌های دلخواهتون مانند ماهی قزل آلا یا ماهی سفید استفاده کنید.
حتماً بعد از اینکه برنج رو به صورت کته و کامل پختید ، اون رو داخل یک قالب بریزید ، بعد داخل ظرف سرو برگردانید و ماهی های سرخ شده رو روی آن بچینید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.