طرز تهیه تست قارچ و تخم مرغ ساده و مقوی برای صبحانه کودکان
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تست قارچ و تخم مرغ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه تست قارچ و تخم مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ قارچ 4 عدد
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ کاهو 1 ورق
⫸ گوجه 1 عدد
⫸ خیارشور 1 عدد
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ نان تست 2 عدد
⫸ پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان تست بدون گلوتن ترد و خوشمزه برای مصارف مختلف
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا قارچها را با یک دستمال تمیز کنید و بعد اونها رو به صورت اسلایسی و نازک خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید ، روی حرارت متوسط قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود.
مرحله دوم
قارچهای اسلایسی خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدید تا جایی که قارچها سبک و طلایی شود. در این فاصله تخم مرغها را داخل یک ظرف جداگانه بریزید و هم بزنید ، تا جایی که تخم مرغها از لختگی در بیاید. سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
بعد از سرخ شدن قارچها تخم مرغها را به آن اضافه کنید و زمان بدید تا زیر تخم مرغها کمی ببندد. بعد دو عدد نان تست رو روی تخم مرغ قرار بدید و زمان بدید تا تخم مرغ به صورت کامل سفت شود. بعد اون رو برگردونید تا نانها هم کمی سرخ شوند.
مرحله چهارم
دو طرف تخم مرغ را روی نانها برگردانید و بعد مقداری پنیر خامهای روی آن بمالید. سپس یک ورق کاهوی خرد شده ، یک عدد گوجه اسلایسی شده و یک عدد خیارشور خرد شده روی پنیر خامهای بریزید و قسمت دوم نان رو روی این قسمت برگردانید. ساندویچ را از داخل ماهیتابه خارج کنید و غذا رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر نان تست در دسترس نداشتید ، میتوانید با این روش یک نان تست خوشمزه درست کنید: طرز تهیه نان تست خانگی بدون بهبود دهنده خوش طعم و ساده
◉ حتماً قبل از اضافه کردن تخم مرغ به قارچها اونها رو با یک چنگال هم بزنید ، تا از لختگی در بیایند و همه جای اونها به صورت یک دست پخته شود.