طرز تهیه نان تست خانگی بدون بهبود دهنده خوش طعم و ساده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان تست + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان تست
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ شکر 1 قاشق سوپ خوری
⫸ خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن 1/4 پیمانه
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ آرد قنادی 500 گرم
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان ماریتوزی ایتالیایی اصل خانگی و خوش طعم
مرحله اول
برای شروع آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن شکر، نمک و مخمر رو اضافه کنید و بعد اونها رو مخلوط کنید. حالا به آن نصف شیر رو اضافه کنید و خمیر رو هم بزنید تا شیر جذب شود.
مرحله دوم
باقی شیر را هم کم کم اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا یکدست شود. وقتی که خمیر جمع شد، روغن مایع رو به آن اضافه کنید و حسابی اون رو ورز بدید تا وقتی که خمیر به حالت کشسانی در بیاید.
مرحله سوم
خمیرو جمع کنید و بعد داخل یک ظرف مقداری روغن بریزید و خمیرو درون آن قرار بدید. روی ظرف رو بکشید و 45 دقیقه زمان بدید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، پف آن را بگیرید بر روی سطح کار قرار بدید و آن را کمی ورز بدید و چونه بگیرید. حالا روی آن را بپوشانید و یک ربع به خمیر استراحت بدید.
مرحله پنجم
روی سطح کار آرد پاشی کنید و خمیر رو به اندازه طول قالب با وردنه باز کنید، بعد خمیر رو رول کنید. حالا داخل قالب مورد نظرتون رو با کره کاملاً چرب کنید و بعد خمیر رو درون آن قرار بدید و روی آن را سلفون بکشید و زمان بدید تا حجم خمیر سه برابر شود.
مرحله ششم
بعد در قالب رو هم با کره چرب کنید و در قالب رو بذارید . نان رو داخل فری که از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت داخل طبقه وسط قرار بدید تا نان بپزد.
مرحله هفتم
بعد از پخت نان قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن قالب را روی توری فلزی برگردان و اجازه بدید تا نان کاملاً خنک شود. نوش جان
نکات مهم
◉ بعد از اینکه نان را از داخل قالب بیرون آوردید، یک روز کامل به آن زمان بدید تا استراحت کند بعد آن را مورد استفاده قرار بدید.
◉ در این دستور پخت حتماً از قالب مخصوص نان تست استفاده کنید.