طرز تهیه یخنی لوبیا اصفهانی با گوشت گوسفندی ساده و مجلسی

طرز تهیه یخنی لوبیا اصفهانی با گوشت گوسفندی ساده و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یخنی لوبیا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه یخنی لوبیا

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت بدون استخوان گوسفندی 250 گرم

سبزی (تره، جعفری و شنبلیله) 600 گرم

پیاز 1 عدد

سیب‌زمینی 1 عدد

لوبیا سفید 1 لیوان

برنج نصف لیوان

روغن به میزان لازم

زردچوبه نصف قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا لوبیاها رو داخل یک ظرف بریزید و به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید. 24 ساعت زمان بدید تا لوبیاها داخل آب بمانند و خیس بخورند. حتماً طی این زمان 3 الی 4 مرتبه آب آنها را عوض کنید ، تا نفخ لوبیاها به صورت کامل گرفته شود.


مرحله دوم

یک عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید.


مرحله سوم

بعد به آن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و مجدد تفت بدید ، تا پیاز سبک و طلایی شود. حالا گوشت بدون استخوان گوسفندی را به پیاز اضافه کنید و تفت بدید ، تا رنگ آن به صورت کامل عوض شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت‌ها به صورت کامل تفت خورد ، لوبیاها را آبکش کنید و به گوشت اضافه کنید. حالا به مقدار لازم داخل قابلمه آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت و لوبیاها پخته شوند.


مرحله پنجم

در این فاصله سبزی‌ها را بشورید ، داخل یک آبکش بریزید و زمان بدید تا آب آنها به صورت کامل برود. وقتی که آب سبزی‌ها به صورت کامل رفت ، اون‌ها را به صورت خیلی ریز و ساطوری خرد کنید.


مرحله ششم

بعد از پخت لوبیا و گوشت ، برنج ، سیب زمینی که اون رو از قبل پوست گرفتید و به اندازه‌های دلخواهتون خرد کردید و سبزی‌های خرد شده رو به گوشت و لوبیا اضافه کنید. در آخر مقداری نمک روی آنها بریزید و با هم خوب ترکیب کنید.


مرحله هفتم

در قابلمه رو بذارید و 30 الی 40 دقیقه زمان بدید تا غذا حرارت ببینند و مواد به خوبی پخته شوند. بعد از این مدت غذا رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که در زمانی که می‌خواهید سبزی این غذا را تهیه کنید ، میزان تره و جعفری باید بیشتر از شنبلیله باشند.
در صورتی که به گوشت گوسفندی دسترسی نداشتید ، می‌توانید از مقداری گوشت گوساله و کمی دنبه یا گوشت مرغ استفاده کنید.
اگر قبل از اینکه لوبیاها رو به باقی مواد غذا اضافه کنید اون‌ها رو نیم پز کنید ، غذای شما زودتر جا می‌افتد.
حتماً زردچوبه و فلفل رو در ابتدای کار به پیاز اضافه کنید تا حین پخت غذا ، مزه ادویه‌ها به خوبی مشخص باشد.
با توجه به ذائقه و سلیقه خود و همچنین برای کش‌دار شدن گوشت و لوبیا ، می‌توانید برنج و سیب زمینی را از داخل این دستور پخت حذف کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.