طرز تهیه دمنوش برگ انجیر مناسب کاهش سطح قند خون و مفید برای عفونت
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه چای برگ انجیر + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه چای برگ انجیر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برگ انجیر 6 عدد
⫸ آب 8 لیوان
⫸ شکر به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن چای برگ انجیر ، ابتدا برگ انجیرها را به صورت کامل بشورید تا جایی که کاملاً تمیز شوند و گرد و غبار آنها به صورت کامل از بین برود. بعد برگ انجیرها را داخل یک ظرف بریزید و اجازه بدید تا خشک شوند.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، برگهای انجیر را به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا عطر و طعم برگ انجیر به خورد آب برود.
مرحله سوم
بعد از اینکه عطر و طعم برگ انجیر به خورد آب رفت ، در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا حدود 10 دقیقه چای دم بکشد. بعد از اینکه چای دم کشید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
اجازه بدید تا چای چند دقیقه دیگر ای داخل قابلمه بماند ، بعد اون رو از صافی رد کنید و داخل فنجانهای مورد نظرتون بریزید. بعد اونها را به همراه شکر سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که از برگهای انجیر تازه استفاده میکنید ، حتماً اون رو به تکههای کوچکتری خرد کنید تا تاثیر بیشتری داشته باشد.
◉ توجه کنید که این چای رو فقط باید به اندازه دو فنجان و دو یا سه بار در هفته بنوشید ، در غیر این صورت ممکن است برای سلامتی مضر باشد.
◉ فیبرهای موجود در برگ انجیر کمک میکند که عملکرد گوارش بهتر باشد و هضم مواد غذایی برایتان راحتتر باشد.