طرز تهیه موهیتو کیوی خانگی و خوش طعم مناسب روزهای گرم تابستان

طرز تهیه موهیتو کیوی خانگی و خوش طعم مناسب روزهای گرم تابستانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه موهیتو کیوی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه موهیتو کیوی

مواد لازم برای 3 نفر

آب 1 لیوان

شکر 1/2 لیوان

برگ نعنا 1 لیوان

آب لیمو 1/3 لیوان

آب سودا لیمویی 2/5 لیوان

لیمو ترش 3 اسلایس

کیوی 1 عدد

یخ به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این موهیتو های خوشمزه ، ابتدا شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید. حالا مواد رو هم بزنید ، تا شکر داخل آب حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید ، تا ذرات شکر به صورت کامل آب شود.


مرحله دوم

در این مرحله بعد از اینکه شکر داخل آب حل شد ، نعنا را به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا شربت به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بماند و بجوشد. بعد از اینکه شربت جوشید ، اون را از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا خنک شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه شربت به صورت کامل خنک شد ، اون را از داخل صافی رد کنید و به آن مقداری آب لیموی ترش و آب سودای لیمویی رو اضافه کنید.


مرحله چهارم

لیموی ترش رو بشورید ، اون رو به صورت اسلایسی برش بزنید و سه حلقه از این اسلایس‌ها رو داخل لیوان‌های سرو بریزید. حالا یک عدد کیوی را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها را با یک گوشت کوب له کنید تا به صورت کامل پوره شود.


مرحله پنجم

کیوی پوره شده را روی لیموهای داخل لیوان بریزید. سپس شربت آماده شده رو به همراه مقدار زیادی یخ داخل لیوان‌ها بریزید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید. بعد آن را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به صورت دلخواه می‌توانید تمامی مواد موهیتو کیوی را به همراه شربت داخل یک میکسر بریزید ، دستگاه رو روشن کنید و مواد رو میکس کنید و سپس با آن مقداری یخ اضافه کنید.
اگر دوست دارید که نوشیدنی شما سالم‌تر باشد ، می‌توانید به جای استفاده از شکر از مقداری عسل استفاده کنید.
اگر کیوی‌های شما خیلی سفت و ترش بود ، می‌توانید مقدار شکر رو بیشتر کنید.
در صورتی که آب سودا در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از آب گازدار یا حتی آب معمولی هم استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.