طرز تهیه همبرگر فرانسوی خوشمزه و آبدار با پنیر گودا

طرز تهیه همبرگر فرانسوی خوشمزه و آبدار با پنیر گوداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه همبرگر فرانسوی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه همبرگر فرانسوی

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت چرخ‌ کرده 500 گرم

سس خردل 2 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

پودر پیاز، پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1 پنس

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پنیر گودا 2 ورق


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 500 گرم گوشت چرخ کرده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس خردل و 50 گرم کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید


مرحله دوم

ادویه‌ها که شامل پودر پیاز ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه هست رو به گوشت اضافه کنید و با دست گوشت را خوب ورز بدید ، تا جایی که ادویه‌ها و سس و کره کامل به خورد آن برود و گوشت به بافت منسجمی برسد.


مرحله سوم

مقداری از گوشت بردارید و داخل دستتون گرد کنید ، بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با کف دست اون رو فشار بدید تا گوشت شکل گرد پیدا کند. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید و یک ساعت زمان بدید ، تا گوشت مزه‌دار شود و بافت آن منسجم‌تر شود.


مرحله چهارم

در این فاصله ماهیتابه گریل رو روی حرارت قرار بدید. بعد نان برگر به صورت افقی از وسط نصف کنید ، از سمت داخل روی ماهیتابه گریل قرار بدید و اون‌ها را تو تست کنید. بعد نان‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید.


مرحله پنجم

گوشت‌های چرخ کرده را از داخل یخچال بیرون بیاورید ،اون‌ها را داخل همان ماهیتابه گریل قرار بدید و یک طرف اون رو سرخ کنید. وقتی که یک طرف گوشت سرخ شد ، برگردانید تا طرف دوم هم سرخ شود.


مرحله ششم

بعد از سرخ شدن گوشت ، پنیر گودا روی آن قرار بدید و در ماهیتابه را بذارید و زمان بدید تا پنیر به صورت کامل آب شود. سپس برگرها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و داخل نان برگر به همراه هر تاپینگی که دوست داشتید بذارید. نوش جان


نکات مهم
اگر پنیر گودال در دسترس نداشتید مقداری پنیر پیتزا روی همبرگرهای سرخ شده بزارید و اجازه بدید تا پنیر به صورت کامل آب شود.
اگر نان همبرگر در دسترس نداشتید می‌توانید با این دستور یک نان برگر خوشمزه درست کنید: طرز تهیه نان همبرگر اصل فرانسوی با بافت نرم و خوش طعم
توجه کنید که حین درست کردن ترکیب گوشت اون رو زیاد ورز ندهید ، زیرا ورز دادن زیاد گوش باعث سفت شدن آن می‌شود.
اگر می‌خواهید که گوشت سریع به حالت چسبندگی برسد ، قبل از ورز دادن آن دست‌های خود را خیس کنید و بعد گوشت را ورز بدید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.