طرز تهیه همبرگر فرانسوی خوشمزه و آبدار با پنیر گودا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه همبرگر فرانسوی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه همبرگر فرانسوی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 500 گرم
⫸ سس خردل 2 قاشق غذاخوری
⫸ کره 50 گرم
⫸ پودر پیاز، پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز 1 پنس
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ پنیر گودا 2 ورق
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ فرانسوی در کاغذ روغنی با انواع سبزیجات و پنیر
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خوشمزه ، ابتدا 500 گرم گوشت چرخ کرده رو داخل یک ظرف بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس خردل و 50 گرم کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید
مرحله دوم
ادویهها که شامل پودر پیاز ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه هست رو به گوشت اضافه کنید و با دست گوشت را خوب ورز بدید ، تا جایی که ادویهها و سس و کره کامل به خورد آن برود و گوشت به بافت منسجمی برسد.
مرحله سوم
مقداری از گوشت بردارید و داخل دستتون گرد کنید ، بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با کف دست اون رو فشار بدید تا گوشت شکل گرد پیدا کند. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید و یک ساعت زمان بدید ، تا گوشت مزهدار شود و بافت آن منسجمتر شود.
مرحله چهارم
در این فاصله ماهیتابه گریل رو روی حرارت قرار بدید. بعد نان برگر به صورت افقی از وسط نصف کنید ، از سمت داخل روی ماهیتابه گریل قرار بدید و اونها را تو تست کنید. بعد نانها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید.
مرحله پنجم
گوشتهای چرخ کرده را از داخل یخچال بیرون بیاورید ،اونها را داخل همان ماهیتابه گریل قرار بدید و یک طرف اون رو سرخ کنید. وقتی که یک طرف گوشت سرخ شد ، برگردانید تا طرف دوم هم سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن گوشت ، پنیر گودا روی آن قرار بدید و در ماهیتابه را بذارید و زمان بدید تا پنیر به صورت کامل آب شود. سپس برگرها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و داخل نان برگر به همراه هر تاپینگی که دوست داشتید بذارید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر پنیر گودال در دسترس نداشتید مقداری پنیر پیتزا روی همبرگرهای سرخ شده بزارید و اجازه بدید تا پنیر به صورت کامل آب شود.
◉ اگر نان همبرگر در دسترس نداشتید میتوانید با این دستور یک نان برگر خوشمزه درست کنید: طرز تهیه نان همبرگر اصل فرانسوی با بافت نرم و خوش طعم
◉ توجه کنید که حین درست کردن ترکیب گوشت اون رو زیاد ورز ندهید ، زیرا ورز دادن زیاد گوش باعث سفت شدن آن میشود.
◉ اگر میخواهید که گوشت سریع به حالت چسبندگی برسد ، قبل از ورز دادن آن دستهای خود را خیس کنید و بعد گوشت را ورز بدید.