طرز تهیه رول مرغ و سس پستو آسان و لذیذ + آموزش تهیه سس پستو

طرز تهیه رول مرغ و سس پستو آسان و لذیذ + آموزش تهیه سس پستوسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه رول مرغ و پستو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه رول مرغ و پستو

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

سینه مرغ 2 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار لازم

مواد لازم برای سس پستو

ریحان تازه 100 گرم

پارمزان 50 گرم

بادام زمینی 100 گرم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ، اول از همه سس پستوی اون را درست کنید. برای درست کردن سس پستو ، ابتدا 100 گرم ریحان تازه رو بشورید ، داخل آبکش بریزید و کنار بذارید ، تا آب ریحان‌ها برود خشک شود.


مرحله دوم

بعد اون‌ها را داخل یک میکسر بریزید و به آن 50 گرم پنیر پارمزان را اضافه کنید. حالا 100 گرم بادام زمینی بدون پوست رو به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید و در آخر 1 قاشق چای‌خوری آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید.


مرحله سوم

حالا دستگاه رو روشن کنید و تمامی مواد رو با هم خوب ترکیب کنید ، تا به صورت کامل پوره شوند و به یک سس یک دست تبدیل شوند. سپس سس رو داخل یک ظرف در بسته بریزید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

مرغ ها رو با دستمال خشک کنید و از سمت افقی اون رو برش بزنید. حالا یک عدد کیسه فریزر روی مرغ‌ ها قرار بدید و با بیف کوب اون‌ها را بکوبید ، تا بافت مرغ‌ ها از هم باز شود.


مرحله پنجم

مرغ‌ها رو روی سطح کار قرار بدید ، بعد مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید. سپس از سس پستو روی آن بریزید و به مقدار دلخواهتون پنیر موزارلا روی مرغ قرار بدید و اون رو رول کنید.


مرحله ششم

چند عدد سیخ چوبی داخل مرغ فرو کنید تا حین سرخ کردن باز نشود. بعد مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغ را درون ماهیتابه بزارید و به صورت کامل اون رو سرخ کنید.


مرحله هفتم

مرغ ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و به همراه دورچین‌های دلخواهتون سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای تهیه این مرغ نیاز نیست که اون رو با ادویه‌های خیلی زیادی مزه‌دار کنید و نمک و فلفل سیاه برای آن کافی است.
در صورتی که پنیر موزارلا در دسترس نداشتید ، می‌توانید از پنیر گودا ، پنیر پیتزا و پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.