طرز تهیه شربت آلو سیاه بدون کپک زدگی با رنگ و طعم فوق العاده
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت آلو سیاه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شربت آلو سیاه
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ آلو سیاه 1 کیلوگرم
⫸ شکر 600 گرم
⫸ آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شربت به لیمو شیرازی خانگی و بسیار خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن شربت آلوی سیاه ، ابتدا آلوها رو خوب بشورید ريال بعد اونها را داخل یک آبکش بریزید و زمان بدید ، تا آب آنها برود و خشک شوند. بعد از اینکه آلوها خشک شد ، اونها را از وسط نصف کنید و هسته های آنها را خارج کنید.
مرحله دوم
داخل قابلمه یک لایه از آلوی سیاه بریزید و روی آن یک لایه شکر بریزید و مجدد یک لایه آلو بریزید و این کار رو ادامه بدید ، تا قابلمه به صورت کامل پر شود. حالا قابلمه رو به مدت 6 الی 12 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا شکر آب بیندازد و کمی آب شود.
مرحله سوم
بعد از این مدت قابلمه را از داخل یخچال خارج کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا شربت به جوش بیاید. وقتی که شربت به جوش آمد ، مدام کف روی شربت را بگیرید. بعد از اینکه 40 دقیقه از پخت شربتها گذشت ، به کمک یک کفگیر آلوها را از داخل شربت جدا کنید و کنار بذارید.
مرحله چهارم
در ادامه کف روی شربت رو بگیرید ، به آن مقداری آب لیمو اضافه کنید و زمان بدید تا شربت به قوام بیاید. بعد از اینکه شربت به قوام آمد و غلیظ شد ، اون را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس اون را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ از آلوهای جدا شده از شربت میتوانید مارمالاد یا مربا آلو سیاه درست کنید.
◉ در صورتی که آب لیمو در دسترس نداشتید ، میتوانید به جای آن از مقداری جوهر لیمو استفاده کنید.
◉ برای پخت این شربت به هیچ عنوان از آب استفاده نکنید و اجازه بدید تا شکر خودش آب بیندازد و شربت غلیظ باشد.
◉ اگر دوست ندارید که شربت شما با آلوی سیاه پوستدار درست شود ، پوست آلوها را بگیرید. برای این کار اونها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار بدید ، بلافاصله از داخل آب خارج کنید و داخل یک کاسه پر یخ بریزید و بعد اونها را پوست بگیرید.