طرز تهیه شربت آلو سیاه بدون کپک زدگی با رنگ و طعم فوق العاده

طرز تهیه شربت آلو سیاه بدون کپک زدگی با رنگ و طعم فوق العادهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت آلو سیاه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شربت آلو سیاه

مواد لازم برای 5 نفر

آلو سیاه 1 کیلوگرم

شکر 600 گرم

آبلیمو 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن شربت آلوی سیاه ، ابتدا آلوها رو خوب بشورید ريال بعد اون‌ها را داخل یک آبکش بریزید و زمان بدید ، تا آب آنها برود و خشک شوند. بعد از اینکه آلوها خشک شد ، اون‌ها را از وسط نصف کنید و هسته های آنها را خارج کنید.


مرحله دوم

داخل قابلمه یک لایه از آلوی سیاه بریزید و روی آن یک لایه شکر بریزید و مجدد یک لایه آلو بریزید و این کار رو ادامه بدید ، تا قابلمه به صورت کامل پر شود. حالا قابلمه رو به مدت 6 الی 12 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا شکر آب بیندازد و کمی آب شود.


مرحله سوم

بعد از این مدت قابلمه را از داخل یخچال خارج کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، تا شربت به جوش بیاید. وقتی که شربت به جوش آمد ، مدام کف روی شربت را بگیرید. بعد از اینکه 40 دقیقه از پخت شربت‌ها گذشت ، به کمک یک کفگیر آلوها را از داخل شربت جدا کنید و کنار بذارید.


مرحله چهارم

در ادامه کف روی شربت رو بگیرید ، به آن مقداری آب لیمو اضافه کنید و زمان بدید تا شربت به قوام بیاید. بعد از اینکه شربت به قوام آمد و غلیظ شد ، اون را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
از آلوهای جدا شده از شربت می‌توانید مارمالاد یا مربا آلو سیاه درست کنید.
در صورتی که آب لیمو در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مقداری جوهر لیمو استفاده کنید.
برای پخت این شربت به هیچ عنوان از آب استفاده نکنید و اجازه بدید تا شکر خودش آب بیندازد و شربت غلیظ باشد.
اگر دوست ندارید که شربت شما با آلوی سیاه پوست‌دار درست شود ، پوست آلوها را بگیرید. برای این کار اون‌ها را به مدت یک دقیقه داخل آب جوش قرار بدید ، بلافاصله از داخل آب خارج کنید و داخل یک کاسه پر یخ بریزید و بعد اون‌ها را پوست بگیرید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.