طرز تهیه شربت نعنا و لیمو خانگی و مجلسی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم در این هوای گرم تابستانی نوشیدنی های خنک بهترین گزینه برای خنک کردن هست. به همین دلیل امروز براتون طرز تهیه شربت نعنا رو آوردیم که خیلی راحت درست میشه و میتونید در مجالستون اون رو سرو کنید.با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شربت نعنا مجلسی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نعناع 1 کیلو
⫸ شکر 2/5 کیلو
⫸ آب 3/5 پیمانه
⫸ رنگ خوراکی 6 الی 5 قطره
⫸ عرق نعناع 3 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شربت بار شفاف و خانگی با تمام نکات
مرحله اول
ابتدا نعناع رو با ساقه پاک کرده فقط انتهای ساقه رو بزنید سپس نعنا هارو بشورید و بزارین آب آنها کامل بره.حالا 2/5 کیلو شکر به همراه 3/5 پیمانه آب رو درون قابلمه ریخته رو حرارت ملایم گذاشته و دائم هم بزنید تا شکر حل بشه.
مرحله دوم
در حین هم زدن با برسی که آغشته به کمی آبلیمو کردین به اطراف قابلمه بزنید تا از شکرک زدن جلوگیری شه. این عمل رو 3 مرتبه در 15 دقیقه ای که شربت آماده میشه تکرار کنید.
مرحله سوم
حالا نعناعی که کاملا آبش رفته رو خیلی کم خرد کرده توجه کنید که نباید ریز بشه بعد نعناع رو به شربت اضافه کرده هم بزنید تا آغشته به شربت بشه.بعد در قابلمه رو گذاشته به مدت 48 ساعت میزاریم تا استراحت کنه و جا بیفته.
مرحله چهارم
بعد از 48 ساعت شربت رو در آبکش بریزید تا نعناع ها جدا بشن و اگه خواستین کاملا از ذرات نعناع جدا بشه دوباره از الک ریزتر ردش کنید.درصورت تمایل میتونین تو این مرحله چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کرده هم بزنین تا شربتمون خوشرنگ تر بشه.
مرحله پنجم
درآخر عرق نعناع رو اضافه کرده و خوب بزنید تا یکنواخت بشه و در ظرف مورد نظر بریزید و در صورت تمایل با کمی آبلیمو به همراه آب سرو کنید. نوش جان