طرز تهیه شربت شاه توت خانگی برای 10 نفر با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه شربت شاه توت خانگی برای 10 نفر با آموزش مرحله به مرحلهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت شاتوت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه شربت شاه توت

مواد لازم برای 10 نفر

شاتوت 200 گرم

شکر 300 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این شربت خوشمزه ، ابتدا شاتوت‌ها رو به صورت کامل بشورید و بعد اون‌ها را داخل یک آبکش بریزید و زمان بدید ، تا آب شاتوت‌ها برود و کامل خشک شوند.


مرحله دوم

داخل قابلمه مورد نظرتون ابتدا یک لایه شاتوت و بعد یک لایه شکر و مجدد یک لایه شاتوت بریزید. این کار ادامه بدید تا مواد تمام شود و قابلمه پر شود. حالا در قابلمه رو بذارید و و آن را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا شاتوت‌ها آب بیندازند.


مرحله سوم

وقتی که شاتوت‌ها آب انداختند ، قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 40 دقیقه زمان بدید تا شاتوت‌ها نرم شوند و شکر به صورت کامل آب شود. بعد از 40 دقیقه مواد رو با هم ترکیب کنید و اون رو از روی حرارت بردارید.


مرحله چهارم

یک صافی روی یک ظرف قرار بدید و بعد مواد را از صافی رد کنید ، با پشت یک قاشق فشار بدید تا شهد شاتوت به صورت کامل خارج شود. سپس شربت رو داخل یک ظرف دربسته بریزید ، داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در تهیه شربت شاتوت به ازای هر 200 گرم شاتوت ، 300 گرم شکر استفاده کنید.
زمانی که می‌خواهید شربت شاتوت را سرو کنید ، یک قاشق غذاخوری از آن داخل لیوان‌های سرو بریزید و به مقدار دلخواهتون به آن آب اضافه کنید.
در تهیه این شربت می‌توانید از عرقیجات مختلف مانند گلاب یا بهار نارنج استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.