طرز تهیه شربت شاه توت خانگی برای 10 نفر با آموزش مرحله به مرحله
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شربت شاتوت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شربت شاه توت
مواد لازم برای 10 نفر
⫸ شاتوت 200 گرم
⫸ شکر 300 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شربت آلو سیاه بدون کپک زدگی با رنگ و طعم فوق العاده
مرحله اول
برای درست کردن این شربت خوشمزه ، ابتدا شاتوتها رو به صورت کامل بشورید و بعد اونها را داخل یک آبکش بریزید و زمان بدید ، تا آب شاتوتها برود و کامل خشک شوند.
مرحله دوم
داخل قابلمه مورد نظرتون ابتدا یک لایه شاتوت و بعد یک لایه شکر و مجدد یک لایه شاتوت بریزید. این کار ادامه بدید تا مواد تمام شود و قابلمه پر شود. حالا در قابلمه رو بذارید و و آن را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا شاتوتها آب بیندازند.
مرحله سوم
وقتی که شاتوتها آب انداختند ، قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 40 دقیقه زمان بدید تا شاتوتها نرم شوند و شکر به صورت کامل آب شود. بعد از 40 دقیقه مواد رو با هم ترکیب کنید و اون رو از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
یک صافی روی یک ظرف قرار بدید و بعد مواد را از صافی رد کنید ، با پشت یک قاشق فشار بدید تا شهد شاتوت به صورت کامل خارج شود. سپس شربت رو داخل یک ظرف دربسته بریزید ، داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در تهیه شربت شاتوت به ازای هر 200 گرم شاتوت ، 300 گرم شکر استفاده کنید.
◉ زمانی که میخواهید شربت شاتوت را سرو کنید ، یک قاشق غذاخوری از آن داخل لیوانهای سرو بریزید و به مقدار دلخواهتون به آن آب اضافه کنید.
◉ در تهیه این شربت میتوانید از عرقیجات مختلف مانند گلاب یا بهار نارنج استفاده کنید.