طرز تهیه توتماچ چورباسی ترکیه ای مقوی با روش راحت
کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای ترکیه ای خیلی خوشمزه رو آوردیم که شباهت زیادی به آش دوغ داره ، آموزش امروز طرز تهیه توتماچ چورباسی ترکیه ای هست .
توتماچ چورباسی یکی از غذاهای محبوب و راحت ترکیه ای است که شباهت زیادی به آش دوغ و آش ماست ایرانی دارد و با روش آسان پختش بسیار محبوب و پرطرفدار است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ توتماچ چورباسی
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر
⫸ نخود 1 استکان
⫸ عدس 1 پیمانه ( 1 لیوان فرانسوی دسته دار )
⫸ رشته آش 1 پیمانه
⫸ آب مرغ یا عصاره مرغ به مقدار لازم
⫸ ماست 1 و 1/2 پیمانه
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ آرد 1/5 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای روی سوپ
⫸ روغن یا کره 1/5 قاشق غذاخوری سرپر
⫸ نعنا خشک 1/2 قاشق مرباخوری
⫸ پولبیبر به مقدار لازم
⫸ زردچوبه خیلی کم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ جو رستورانی با مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی
مرحله اول
ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کردید رو به همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه ، عدس رو هم داخل یک قابلمه دیگر بریزید و روی آن کمی آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه .
مرحله دوم
بعد از اینکه نخود پخت عدس پخته شده را به آنها اضافه کنید و آب مرغ یا عصاره مرغ را هم به آن اضافه کنید و وقتی که سوپ به جوش آمد رشته های آش رو که به 3 قسمت تقسیم کرده اید به آن اضافه کنید و بعد در قابلمه را بگذارید تا رشته ها نرم شوند .
مرحله سوم
در این فاصله 1 عدد زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید تا از لختگی در بیاد بعد به تخم مرغ ماستی که کمی ترش هست رو اضافه کنید و خوب باهم هم بزنید و وقتی که خوب با هم مخلوط شدند به آن نمک و آرد رو اضافه کنید و خوب مخلوط بزنید .
مرحله چهارم
1 ملاقه از سوپ رو به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا ماست کمی رقیق بشه بعد اون رو کم کم به سوپ اضافه کنید و همزمان با هم مخلوط کنید تا وقتی که به جوش بیاد فلفل سیاه و اگر لازم بود و نمک را اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سوپ جا بیوفتد .
مرحله پنجم
داخل یک ماهیتابه روغن یا کره را بریزید بعد کمی نعنا ، پولبیبر و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید و وقتی که یک تفت خورد از روی حرارت بردارید و روی سوپ رو با اون تزیین کنید ؛ نوش جان