طرز تهیه سوپ جو رستورانی با مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی
سلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک سوپ خوشمزه و مقوی رو آوردیم که میتونه یک گزینه عالی برای برای فصل زمستان باشه ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ جو هست.
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ جو پوست کنده 1.5 لیوان
⫸ سیر🧄 3 حبه
⫸ گوجه فرنگی🍅 3 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 2 قاشق غذاخوری
⫸ هویج🥕 1 عدد متوسط
⫸ رشته فرنگی 2/3 لیوان
⫸ سینه یا ران مرغ🍗 به میزان لازم
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، پودر دارچین به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و هویج برای سرماخوردگی
مرحله اول
در مرحله اول 1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید و بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن داغ بشه سپس پیاز🧅 رو به اون اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله دوم
وقتی که پیاز کمی سبک شد به اون ادویه که شامل نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، پودر دارچین هست رو به اون اضافه کنید و باهم تفت بدید تا وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته شود .
مرحله سوم
در این مدت 3 عدد گوجه فرنگی🍅 رو بشورید و بعد با رنده آنها را خوب پوره کنید سپس وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته شد پوره گوجه فرنگی🍅 رو به آن اضافه کنید و اون رو سرخ کنید ، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شود .
مرحله چهارم
2 تا 3 حبه سیر🧄 رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آب جوش رو به مواد مواد اصافه کنید و تفت بدید تا مواد کاملا داخل آب باز شوند سپس 1/5 لیوان جو پوست کنده رو که از قبل خیس کردید به سوپ اضافه کنید ، 2/3 لیوان رشته فرنگی رو به همراه مرغ به مواد اضافه کنید و بزارید تا مواد کاملا باهم بپزند .
مرحله پنجم
وقتی مرغ🍗 پخت اون رو از سوپ بیرون بیارید و با چنگال ریش ریش کنید سپس دوباره اون رو به سوپ اضافه کنید و در اواخر پخت نمک🧂 سوپ را به میزان دلخواه اندازه کنید ؛ نوش جان