طرز تهیه سوپ جو رستورانی با مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ جو رستورانی با مرغ خوشمزه برای سرماخوردگیسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک سوپ خوشمزه و مقوی رو آوردیم که میتونه یک گزینه عالی برای برای فصل زمستان باشه ، آموزش امروز طرز تهیه سوپ جو هست.
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

جو پوست کنده 1.5 لیوان

سیر🧄 3 حبه

گوجه فرنگی🍅 3 عدد

رب گوجه فرنگی🍅 2 قاشق غذاخوری

هویج🥕 1 عدد متوسط

رشته فرنگی 2/3 لیوان

سینه یا ران مرغ🍗 به میزان لازم

پیاز🧅 1 عدد

نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، پودر دارچین به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو به صورت نگینی خرد کنید و بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن داغ بشه سپس پیاز🧅 رو به اون اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله دوم

وقتی که پیاز کمی سبک شد به اون ادویه که شامل نمک🧂 ، فلفل ، زردچوبه ، پودر دارچین هست رو به اون اضافه کنید و باهم تفت بدید تا وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته شود .


مرحله سوم

در این مدت 3 عدد گوجه فرنگی🍅 رو بشورید و بعد با رنده آنها را خوب پوره کنید سپس وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته شد پوره گوجه فرنگی🍅 رو به آن اضافه کنید و اون رو سرخ کنید ، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شود .


مرحله چهارم

2 تا 3 حبه سیر🧄 رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آب جوش رو به مواد مواد اصافه کنید و تفت بدید تا مواد کاملا داخل آب باز شوند سپس 1/5 لیوان جو پوست کنده رو که از قبل خیس کردید به سوپ اضافه کنید ، 2/3 لیوان رشته فرنگی رو به همراه مرغ به مواد اضافه کنید و بزارید تا مواد کاملا باهم بپزند .


مرحله پنجم

وقتی مرغ🍗 پخت اون رو از سوپ بیرون بیارید و با چنگال ریش ریش کنید سپس دوباره اون رو به سوپ اضافه کنید و در اواخر پخت نمک🧂  سوپ را به میزان دلخواه اندازه کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.