طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ ساطوری با نان برگر ساده و خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ ساطوری با نان برگر ساده و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ

مواد لازم برای 3 نفر

تخم مرغ 2 عدد

گوجه گیلاسی 7 عدد

خیارشور 3 عدد

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

نان باگت خرد شده 1 مشت

فلفل دلمه رنگی نصف عدد

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

نان برگر 3 عدد


مرحله اول

برای شروع داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد ، تخم مرغ‌ها را داخل آن قرار بدید و 20 دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ‌ها به صورت کامل آب پز شوند.


مرحله دوم

وقتی که تخم مرغ‌ها به صورت کامل آب پز شد ، اون‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شوند. سپس اون‌ها رو پوست بگیرید و داخل یک بشقاب قرار بدید.


مرحله سوم

گوجه گیلاسی‌ها را بشورید و با دستمال خشک کنید ، به همراه نصف عدد فلفل دلمه‌ای رنگی به تخم مرغ اضافه کنید. سپس دو عدد خیارشور رو هم به همراه نان خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه کنید.


مرحله چهارم

در نهایت مقداری آب لیموی تازه و سس مایونز روی مواد بریزید. حالا با یک ساطور یا چاقوی خیلی تیز تمامی مواد رو همزمان با هم خرد کنید ، تا ریز و ساطوری شوند. بعد از اینکه تمامی مواد خوب ریز و ساطوری شد اونها رو باهم ترکیب کنید.


مرحله پنجم

نان‌های برگر را از قسمت افقی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، مقداری از ترکیب تخم مرغ روی قسمت پایینی نان برگر قرار بدید و بعد قسمت دوم نان را روی مواد بذارید و ساندویچ‌ها را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای نان برگر می‌توانید از هر نان دیگری که دوست داشتید مانند نان باگت هم استفاده کنید.
برای اینکه غذای سالم‌تری داشته باشید به شما پیشنهاد می‌کنیم ، که به جای استفاده از سس مایونز از ماست ایسلندی استفاده کنید.
اگر نان برگر در دسترس نداشتید با این روش می‌توانید یک نان برگر خوشمزه درست کنید: طرز تهیه نان همبرگر اصل فرانسوی با بافت نرم و خوش طعم

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.