طرز تهیه نان باگت خانگی با آرد فانتزی در فر
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان باگت خانگی هست.این نان ترد و خوشمزه رو میتونید خیلی راحت خودتون درست کنید و اون رو میل کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه نان باگت خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد فانتزی 500 گرم
⫸ شیر نصف لیوان
⫸ آب ولرم 1 لیوان
⫸ خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ روغن 50 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ گوشت قلقلی و پنیر
مرحله اول
برای درست کردن این نان باگت خوشمزه ابتدا یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه شیر ولرم داخل ظرف بریزید همه مواد را با هم هم بزنید.
مرحله دوم
حالا آرد فانتزی رو یکباره به مواد اضافه کنید یک لیوان آب ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر جمع و منسجم بشه وقتی که خمیر جمع شد به مدت دو الی سه دقیقه ورز بدید.
مرحله سوم
بعد به آن روغن مایع را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید و حدود ۱۰ دقیقه خیلی خوب خمیر رو ورز بدید وقتی که روغن به خورد خمیر از خمیر یک چونه بگیرید در داخل ظرف چرب شده بزارید و روی آن کمی روغن بمالید بعد روی خمیر سلفون بکشید و اجازه بدید تا مدت نیم ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از استراحت خمیر وقتی که حجم خمیر دو الی سه برابر شد خمیر رو به مدت ۲ الی ۳ دقیقه ورز بدید تا پف خمیر گرفته بشه. بعد از این که پف خمیر رو گرفتید خمیر و به چونه های ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید.
مرحله پنجم
بعد خمیر را با وردنه صاف کنید سپس خمیر و رول کنید و با دست اون رو باز کنید حالا خمیر و داخل سینی فر که اون رو از قبل آرد پاشی کردید بزارید بعد روی خمیر ها رو سلفون بکشید و به مدت ۴۵ دقیقه به اونها استراحت بدید.
مرحله ششم
بعد از ۴۵ دقیقه روی نون ها رو با آب رومال کنید و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید تا نون ها کاملا مغز پخت بشن.نوش جان