طرز تهیه چای کرک خوشمزه به روش عربی با شیر

طرز تهیه چای کرک خوشمزه به روش عربی با شیرکاربران عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چای متفاوت رو داریم بسیار طعم خوبی داره ، آموزش امروز طرز تهیه چای کرک هست .
چای کرک یکی از انواع چای های عربی است که با شیر ترکیب میشود این چای جذاب به علت دارا بودن میخک و زنجبیل دارای طبع گرم است ، این چای خوش طعم را میتوان با عسل ، شکر و شیرینی های مختلف سرو کرد و شباهت زیادی به چای ماسالا داشته همچنین در کشورهای هند ، پاکستان ، قطر و امارات از محبوبیت خاصی برخوردار است .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه چای کرک به روش عربی

مواد لازم برای 2 نفر

آب جوش تقریبا 2 پیمانه

شکر 1/3 پیمانه

چای 3 قاشق غذاخوری

هل و میخک به مقدار لازم

شیر 1 لیوان


مرحله اول

ابتدا آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد به آن چای را اضافه کنید سپس هل و میخک را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد .


مرحله دوم

شیر را اضافه کنید و و اجازه دهید روی حرارت ملایم بمونه وقتی که دوباره شروع شد جوشیدن کرد زیر آن را خاموش کنید و در قوری را بذارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.