طرز تهیه چای کرک خوشمزه به روش عربی با شیر
کاربران عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چای متفاوت رو داریم بسیار طعم خوبی داره ، آموزش امروز طرز تهیه چای کرک هست .
چای کرک یکی از انواع چای های عربی است که با شیر ترکیب میشود این چای جذاب به علت دارا بودن میخک و زنجبیل دارای طبع گرم است ، این چای خوش طعم را میتوان با عسل ، شکر و شیرینی های مختلف سرو کرد و شباهت زیادی به چای ماسالا داشته همچنین در کشورهای هند ، پاکستان ، قطر و امارات از محبوبیت خاصی برخوردار است .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه چای کرک به روش عربی
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ آب جوش تقریبا 2 پیمانه
⫸ شکر 1/3 پیمانه
⫸ چای 3 قاشق غذاخوری
⫸ هل و میخک به مقدار لازم
⫸ شیر 1 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه چای کاراملی عربی با میخک
مرحله اول
ابتدا آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد به آن چای را اضافه کنید سپس هل و میخک را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد .
مرحله دوم
شیر را اضافه کنید و و اجازه دهید روی حرارت ملایم بمونه وقتی که دوباره شروع شد جوشیدن کرد زیر آن را خاموش کنید و در قوری را بذارید ؛ نوش جان