طرز تهیه گراتن مرغ و پاستا خوشمزه فرانسوی با سس بشامل

طرز تهیه گراتن مرغ و پاستا خوشمزه فرانسوی با سس بشامل کاربران سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه با مرغ و پاستا رو آوردیم که اگر تا الان اون رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنیم برای رهایی از غذاهای تکراری اون رو از دست ندید ، آموزش امروز طرز تهیه گراتن مرغ و پاستا هست .
گراتن یکی از انواع غذاهای محبوب فرانسوی است که در ترکیباتش از گوشت ، سبزیجات و …  استفاده میشود ؛ گراتن در بین افراد گیاه‌خوار که رژیم غذایی خاصی دارند محبوب است ، در بیان بهتر باید گفت به هر غذایی که سطح آن با پنیر یا پودر سوخاری پوشیده شده و در فر قرار میگیرد گراتن می گویند ، گراتن در انواع مختلف از جمله موساکا یا گراتن بادمجان ، گراتن سبزیجات ، گراتن نودل و … تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه گراتن مرغ و پاستا

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

سینه مرغ 1 عدد کامل

پیاز بزرگ 1 عدد

ماکارونی فرمی 700 گرم

ادویه دلخواه به مقدار لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

مواد لازم برای سس بشامل

شیر 5 لیوان

آرد 3 قاشق سرپر

کره 100 گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا سینه مرغ رو با ادویه های دلخواهتون مزه دار کنید و کنار بزارید داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که به جوش بیاد وقتی آب به جوش اومد پاستا رو به آن اضافه کنید تا نرم شود .


مرحله دوم

1 عدد پیاز رو پوست بگیرید سپس به صورت خلالی خرد کنید بعد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله سوم

سینه های مرغ که مزه دار کردید رو به اندازه دلخواهتون برش بزنید و به پیازی که سبک شده اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که مرغ کاملا بپزه بعد چند حبه سیر رو اضافه کنید و بعد ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد کنار بزارید .


مرحله چهارم

برای درست کردن سس بشامل شیر را به همراه آرد داخل یک ظرف بریزید و بعد روی حرارت قرار بدید سپس به آن نمک و فلفل را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد کمی غلیظ بشه و بعد اون رو از روی حرارت بردارید .


مرحله پنجم

پاستاهارو آبکش کنید و داخل ظرف مخصوص فر بریزید بعد سس بشامل رو روی پاستاها بریزید و کاملا هم بزنید تا پاستا کاملا به سس آغشته بشه بعد پنیر پیتزا بریزید و دوباره هم بزنید و بعد از مواد مرغی روی پاستا بریزید و بعد روی اون رو کاملا با پنیر پیتزا بپوشونید و اون رو داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدید تا پنیر کاملا آب شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.