طرز تهیه کیک بادام مخصوص وگان با بافتی نرم و خوشمزه + نکات مهم

طرز تهیه کیک بادام مخصوص وگان با بافتی نرم و خوشمزه + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک بادام + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 35 الی 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه کیک بادام

مواد لازم برای 5 نفر

آرد بادام 2 پیمانه

آرد 1 پیمانه

شکر نارگیل 3/4 پیمانه

شیر بادام 1 پیمانه

روغن نارگیل 1/2 پیمانه

پوره سیب 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

سرکه سیب 1 قاشق چایخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

بادام خلال‌ شده برای تزئین به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خوشمزه ، اول از هر چیزی فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد قالب رو با کمی روغن چرب کنید و اون رو کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل یک کاسه بزرگ آرد بادام رو به همراه آرد گندم ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک بریزید و با هم ترکیب کنید و اون‌ها رو کنار بذارید.


مرحله سوم

داخل یک کاسه دیگر شیر گیاهی رو بریزید و به آن روغن نارگیل ، پوره سیب ، عصاره وانیل و سرکه سیب را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید ، تا مواد خوب با هم ترکیب شود. حالا این ترکیب رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که یک خمیر یک دست به دست بیاورید.


مرحله چهارم

مایع کیک رو داخل قالب بریزید و سطح اون رو صاف کنید ، بعد مقداری بادام خلال شده روی آن بریزید. حالا قالب رو داخل فر که در مرحله اول گرم کردید ، حدود 35 تا 40 دقیقه قرار بدید تا کیک بپزد.


مرحله پنجم

بعد از گذشت این زمان یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید و اگر مایع کیک به آن نچسبید ، کیک را از داخل فر بیرون بیاورید. حالا 10 دقیقه زمان بدید تا کیک به دمای محیط برسد. بعد اون را از داخل قالب خارج کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای درست کردن کیک گیاهی باید از پوره سیب به جای تخم مرغ استفاده کنید ، تا علاوه بر طعم خوب باعث حفظ رطوبت کیک شود.
به جای شیر بادام می‌توانید از شیر سویا استفاده کنید ، تا طعم وگان بیشتری به کیک بدهد.
اگر برای تهیه این کیک از روغن نارگیل استفاده می‌کنید ، حتماً قبل از استفاده اون رو ذوب کنید و کنار بذارید تا خنک شود بعد مورد استفاده قرار بدید.
شکر نارگیل طعم کاراملی خاصی به کیک می‌دهد ، اما اگر در دسترس نداشتید می‌توانید به جای آن از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.