طرز تهیه دسر کارامل انار ویژه شب یلدا مجلسی و خوش طعم

طرز تهیه دسر کارامل انار ویژه شب یلدا مجلسی و خوش طعمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کارامل انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 150 دقیقه

طرز تهیه کارامل انار

مواد لازم برای 4 نفر

آب انار 4 پیمانه

شکر قهوه ای 100 گرم

شکر سفید 200 گرم

خامه 80 گرم

کره 113 گرم

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

رنگ خوراکی قرمز 5 قطره


مرحله اول

4 پیمانه آب انار را داخل یک قابلمه بریزید و بعد به آن چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و صبر کنید تا آب انار داغ شود. حالا 100 گرم شکر قهوه‌ای و 200 گرم شکر سفید رو به آب انار داغ اضافه کنید.


مرحله دوم

بعد 80 گرم خامه به دمای محیط رسیده و 113 گرم کره به دمای محیط رسیده رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شود. بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شد ، مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند.


مرحله سوم

نمک و وانیل رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، تا مواد شروع به کف کردن کند. حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسد.


مرحله چهارم

سپس مواد داخل قالب‌های مورد نظر بریزید و داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار بدید تا مواد سفت شود. سپس آنها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
نکته‌ای که باعث خوشمزه‌تر شدن این کارامل انار می‌شود ، استفاده از آب انار طبیعی هست.
استفاده از رنگ خوراکی صرفاً برای خوش رنگ‌تر شدن کارامل هست و اگر در دسترس نداشتید قابل حذف هست.
بعد از ترکیب کردن تمامی مواد اجازه بدید که مواد به جوش بیاید ، حالت فومی بگیرد و کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.