طرز تهیه دسر کارامل انار ویژه شب یلدا مجلسی و خوش طعم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کارامل انار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کارامل انار
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آب انار 4 پیمانه
⫸ شکر قهوه ای 100 گرم
⫸ شکر سفید 200 گرم
⫸ خامه 80 گرم
⫸ کره 113 گرم
⫸ وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ رنگ خوراکی قرمز 5 قطره
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شکلات انار برای شب یلدا با 3 قلم مواد ترند اینستا
مرحله اول
4 پیمانه آب انار را داخل یک قابلمه بریزید و بعد به آن چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و صبر کنید تا آب انار داغ شود. حالا 100 گرم شکر قهوهای و 200 گرم شکر سفید رو به آب انار داغ اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد 80 گرم خامه به دمای محیط رسیده و 113 گرم کره به دمای محیط رسیده رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شود. بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شد ، مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند.
مرحله سوم
نمک و وانیل رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، تا مواد شروع به کف کردن کند. حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسد.
مرحله چهارم
سپس مواد داخل قالبهای مورد نظر بریزید و داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار بدید تا مواد سفت شود. سپس آنها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ نکتهای که باعث خوشمزهتر شدن این کارامل انار میشود ، استفاده از آب انار طبیعی هست.
◉ استفاده از رنگ خوراکی صرفاً برای خوش رنگتر شدن کارامل هست و اگر در دسترس نداشتید قابل حذف هست.
◉ بعد از ترکیب کردن تمامی مواد اجازه بدید که مواد به جوش بیاید ، حالت فومی بگیرد و کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.