طرز تهیه استیک بدون گوشت با گل کلم مناسب افراد وگان خوشمزه

طرز تهیه استیک بدون گوشت با گل کلم مناسب افراد وگان خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه استیک بدون گوشت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه استیک بدون گوشت

مواد لازم برای 2 نفر

گل کلم نصف عدد

تخم مرغ 2 عدد

نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

ماست یونانی نصف لیوان

پنیر پیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس ادویه‌ها که شامل نمک و فلفل سیاه هست را به آن اضافه کنید. بعد نصف لیوان ماست یونانی روی تخم مرغ‌ ها بریزید ، مجدد مواد را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.


مرحله دوم

گل کلم رو بشورید و بعد اون رو به صورت اسلایسی خرد کنید. حالا یک اسلایس گل کلم برش زده داخل ترکیب تخم مرغ قرار بدید و همه جای اون رو به مواد آغشته کنید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، گل کلم رو داخل آن قرار بدید و اجازه بدید تا یک طرف آن به صورت کامل سرخ شود.


مرحله چهارم

وقتی که یک طرف گل کلم سرخ شد ، اون را برگردونید و بعد مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و در ماهیتابه را بذارید تا طرف دوم آن هم سرخ شود و پنیر آب شود. بعد از اینکه پنیر آب شد ، استیک را از داخل ماهیتابه خارج کنید و اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای سرخ کردن استیک گل کلم می‌توانید اون‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار بدید ولی حتماً بعد از 10 دقیقه اون رو برگردانید تا طرف دوم هم سرخ شود.
گل کلم رو به دلخواه با مواد دیگر مانند سیر و یا انواع سس و دیپ مزه‌دار کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.