طرز تهیه پنیر پیتزا وگان مخصوص انواع پیتزا و ساندویچ + نکات مهم

طرز تهیه پنیر پیتزا وگان مخصوص انواع پیتزا و ساندویچ + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنیر پیتزا وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

طرز تهیه پنیر پیتزا وگان

مواد لازم برای 4 نفر

بادام هندی 1 لیوان

شیر سویا 1 لیوان

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری

آب ‌لیمو 2 قاشق غذاخوری

پودر مخمر 2 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

پودر آگار آگار 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن پنیر پیتزای وگان ، ابتدا بادام هندی خام رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن آب سرد اضافه کنید. بعد 4 الی 6 ساعت زمان بدید تا بادام‌ها داخل آب بمانند و خیس بخورند. بعد از گذشت این زمان بادام‌ها را آبکش کنید و سپس با آب تازه بشورید.


مرحله دوم

بادام هندی های خیس خورده رو داخل مخلوط کن بریزید و بعد به آن شیر سویا ، آب لیمو ، نمک ، پودر مخمر تغذیه‌ای و سیر رو اضافه کنید. حالا در مخلوط کن رو بزارید و دستگاه رو روشن کنید ، تا مواد به بافت یکدست و کرمی برسد.


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد به بافت یکدستی رسید ، آنها رو داخل یک قابلمه کوچک بریزید. حالا داخل یک ظرف دیگر نشاسته ذرت و پودر آگار آگار رو بریزید و کمی شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا این مواد داخل شیر حل شود.


مرحله چهارم

این ترکیب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسد وقتی که مواد شروع به حباب زدن کرد و کش‌دار شد روغن نارگیل رو به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید


مرحله پنجم

پنیر رو داخل یک قالب یا ظرف بریزید و اجازه بدید تا در دمای محیط خنک شود. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید تا پنیر سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از اینکه پنیر سرد شد اون رو رنده کنید و مورد استفاده قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
مخمر تغذیه‌ای باعث می‌شود که پنیر شما طعم پنیری بیشتری داشته باشد ، اما اگر در دسترس نداشتید می‌توانید از مقداری پودر بادام یا کنجد استفاده کنید.
پودر آگار یا نشاسته ذرت برای ایجاد کشش در پنیر ضروری است و حتماً مقدار آن را دقیق اندازه بگیرید.
برای ایجاد حالت نرم و چسبنده پنیر بهتر است که از روغن نارگیل بدون بو استفاده کنید.
این پنیر را می‌توانید به مدت 5 الی 7 روز داخل یخچال نگهداری کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.