طرز تهیه پنیر پیتزا وگان مخصوص انواع پیتزا و ساندویچ + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنیر پیتزا وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پنیر پیتزا وگان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ بادام هندی 1 لیوان
⫸ شیر سویا 1 لیوان
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر مخمر 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر آگار آگار 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
برای درست کردن پنیر پیتزای وگان ، ابتدا بادام هندی خام رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن آب سرد اضافه کنید. بعد 4 الی 6 ساعت زمان بدید تا بادامها داخل آب بمانند و خیس بخورند. بعد از گذشت این زمان بادامها را آبکش کنید و سپس با آب تازه بشورید.
مرحله دوم
بادام هندی های خیس خورده رو داخل مخلوط کن بریزید و بعد به آن شیر سویا ، آب لیمو ، نمک ، پودر مخمر تغذیهای و سیر رو اضافه کنید. حالا در مخلوط کن رو بزارید و دستگاه رو روشن کنید ، تا مواد به بافت یکدست و کرمی برسد.
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد به بافت یکدستی رسید ، آنها رو داخل یک قابلمه کوچک بریزید. حالا داخل یک ظرف دیگر نشاسته ذرت و پودر آگار آگار رو بریزید و کمی شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید ، تا این مواد داخل شیر حل شود.
مرحله چهارم
این ترکیب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسد وقتی که مواد شروع به حباب زدن کرد و کشدار شد روغن نارگیل رو به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
مرحله پنجم
پنیر رو داخل یک قالب یا ظرف بریزید و اجازه بدید تا در دمای محیط خنک شود. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید تا پنیر سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از اینکه پنیر سرد شد اون رو رنده کنید و مورد استفاده قرار بدید. نوش جان
نکات مهم
◉ مخمر تغذیهای باعث میشود که پنیر شما طعم پنیری بیشتری داشته باشد ، اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید از مقداری پودر بادام یا کنجد استفاده کنید.
◉ پودر آگار یا نشاسته ذرت برای ایجاد کشش در پنیر ضروری است و حتماً مقدار آن را دقیق اندازه بگیرید.
◉ برای ایجاد حالت نرم و چسبنده پنیر بهتر است که از روغن نارگیل بدون بو استفاده کنید.
◉ این پنیر را میتوانید به مدت 5 الی 7 روز داخل یخچال نگهداری کنید.