طرز تهیه کیک سیب نامرئی ترند اینستا خانگی و با طعمی بی نظیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک سیب نامرئی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک سیب نامرئی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شیر 2/3 پیمانه
⫸ عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر قند 2/3 پیمانه
⫸ دارچین 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/2 قاشق چایخوری
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ کره 30 گرم
⫸ سیب 4 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کرپ کیک تیرامیسو خوشمزه و مجلسی به روش مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ، ابتدا سیبها را بشورید و با یک دستمال خشک کنید. حالا به کمک یک پوست کن ، پوست سیبها را بگیرید و چوب بالای آنها را جدا کنید.سیب ها رو به صورت خیلی نازک و اسلایسی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید.
مرحله دوم
داخل یک ظرف دیگر تخم مرغها را بشکنید و با همزن دستی هم بزنید ، تا تخم مرغ از لختگی در بیایند و یکدست شوند. سپس شیر را به همراه کره آب شده و وانیل به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.
مرحله سوم
آرد رو الک کنید و داخل یک ظرف بریزید و به آن پودر قند ، دارچین ، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و ترکیب کنید تا مواد خشک با هم مخلوط شود. سپس مواد خشک رو به ترکیب قبلی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها را ترکیب کنید.
مرحله چهارم
این مواد رو روی سیبهای اسلایسی خرد شده بریزید و ترکیب کنید ، تا سیبها به صورت کامل با این مواد ترکیب شوند. حالا داخل قالب مخصوص فر کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد مواد رو داخل قالب بریزید و سطح اون را صاف کنید.
مرحله پنجم
قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 50 دقیقه قرار بدید تا کیک بپزد. بعد از گذشت این زمان ، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و اگر خلال دندان خیس بیرون نیامد ، کیک شما آماده است. اون را از داخل فر بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه کیک سالمتری داشته باشید ، میتوانید به جای پودر قند از عسل هم استفاده کنید.
◉ نکتهای که باعث میشود کیک شما ظاهر زیباتری داشته باشد ، این هست که سیبها را به صورت خیلی نازک و اسلایسی خرد کنید.
◉ حتماً مواد خشک رو به صورت جداگانه مخلوط کنید و بعد به مواد خیس اضافه کنید.
◉ به جای آرد گندم میتوانید از آرد جو دوسر هم استفاده کنید.