طرز تهیه کرفس پلو گیاهی وگان بدون گوشت خوشمزه
سلام مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز میخوایم یه غذای گیاهی وگان برای گیاه خواران درست کنیم همونطور که تو عکس میبینید فوق العادس و طرز تهیش خیلی ساده با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
⫸ برنج 2 لیوان
⫸ پروتئین گیاهی 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ ساقه کرفس 250 گرم
⫸ سیر 4 حبه
⫸ زرشک 4 قاشق غذاخوری
⫸ شکر قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
⫸ چوب دارچین 1 تیکه
⫸ پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
⫸ زعفران دم کرده به میزان کافی
⫸ نمک، فلفل، زردچوبه به میزان کافی
مرحله اول
اول پیاز رو نگینی خورد میکنیم به مدت 1 دقیقه خوب که تفت دادیم حالا نوبت خورد کردن کرفس خورد که کردیم کمتر از 1 دقیقه تفت میدیم که تغییر رنگ نده بعد سیر رنده شده رو اضاف میکنیم خوب تفت میدیم حالا نوبت اضاف کردن نمک، فلفل و پاپریکا میباشد خوب که تفت دادیم یک لیوان آب اضاف میکنیم در اخر یک تیکه چوب دارچین اضاف میکنیم
مرحله دوم
مرحله سوم
نوبت درست کردن زرشک هست داخل ظرف میریزیم یک قاشق غذاخوری روغن اضاف میکنیم سپس یک قاشق مرباخوری شکر قهوه ایی به اضافه 1/4 لیوان آب زیر 1 دقیقه تفت میدیم که رنگ زرشکمون تغییر نکنه
مرحله چهارم
تو این مرحله موادمون و برنجمون رو قاطی میکنیم و میذاریم دم بکشه برای اینکه ته دیگ خوبی داشته باشیم یه مقدار کم روغن و زعفرون ته قابلمون میریزیم سپس یک مقدار برنج و یک لایه از موادی که درست کردیم این کارو تکرار میکنیم تا قابلممون پربشه در آخر یه مقدار زعفرون کم کشیده و آب اضافه میکنیم تا برنجمون هم دم بکشه هم خوش رنگ باشه
مرحله پنجم
برنج که دم کشید برمیگردونیم تو بشقاب و زرشک که سرخ کرده بودیم رو روی غذامون اضاف میکنیم حالا میتونید این غذای خوشمزه و گیاهی رو میل کنید و لذت ببرید
نکته: روی ته دیگ میتونین پودر گل سرخ و سبزیهای معطر بریزین که یه عطر و طعم بینظیرتری بگیره