طرز تهیه پنینی گیاهی بدون گوشت مخصوص وگان با سس مخصوص

طرز تهیه پنینی گیاهی بدون گوشت مخصوص وگان با سس مخصوصسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنینی گیاهی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پنینی گیاهی

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی 2 عدد

پولبیبر 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز 1/3 قاشق مرباخوری

ادویه کاری نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

آب 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای پخت قارچ

قارچ 200 گرم

پولبیبر 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه 1/3 قاشق مرباخوری

زیره نصف قاشق مرباخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

مرزه 2 قاشق مرباخوری

سس 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

گردو 4 قاشق غذاخوری

بادام هندی 10 عدد

پاپریکا 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب نارنج 1/4 پیمانه

عسل 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این پنینی خوشمزه ، ابتدا سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون‌ها رو خشک کنید و با یک چاقوی تیز به صورت نگینی درشت خرد کنید. حالا سیب زمینی‌های خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید.


مرحله دوم

بعد به آن پولبیبر ، فلفل قرمز ، ادویه کاری ، زردچوبه ، روغن زیتون و نمک رو اضافه کنید. حالا سیب زمینی رو با این مواد ترکیب کنید تا جایی که تمام سیب زمینی‌ها به این مواد آغشته شوند.


مرحله سوم

یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا ماهیتابه داغ شود. سپس سیب زمینی‌ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری آب داخل ماهیتابه بریزید و در ماهیتابه را ببندید ، تا سیب زمینی‌ها با شعله کم بپزند و آماده شوند.


مرحله چهارم

برای درست کردن سس این غذای خوشمزه ، ابتدا 4 قاشق غذاخوری گردو رو داخل یک بلندر بریزید و بعد به آن 10 عدد بادام هندی ، پاپریکا ، روغن زیتون و عسل رو اضافه کنید. حالا دستگاه رو روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شود.


مرحله پنجم

حین ترکیب شدن آب نارنج را کم کم به مواد سس اضافه کنید ، تا جایی که سس به غلظت دلخواهتان برسد بعد سس رو کنار بذارید.


مرحله ششم

قارچ‌ها رو با یک دستمال تمیز کنید ، بعد به اندازه دلخواهتون خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن پولبیبر ، زردچوبه ، زیره ، روغن زیتون ، مرزه و 2 قاشق غذاخوری از سسی که در مراحل قبل آماده کردید رو اضافه کنید. بعد با دست قارچ‌ها را خوب ماساژ بدید تا ادویه‌ها به خورد آنها برود.


مرحله هفتم

سیب زمینی‌های داخل ماهیتابه رو به یک طرف ماهیتابه هدایت کنید. بعد قارچ‌ها رو طرف دیگر ماهیتابه بریزید و در ماهیتابه را ببندید تا قارچ‌ها هم آب بیندازند و بپزند. بعد از گذشت این زمان در ماهیتابه را بردارید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید.


مرحله هشتم

داخل نان ساندویچ مورد نظرتون رو کمی از سسی که درست کردید ، بریزید و سطح نان را کامل به سس آغشته کنید. بعد مقداری از سیب زمینی و قارچ داخل نان بریزید و قسمت دوم نان را روی مواد قرار بدید.


مرحله نهم

ساندویچ رو داخل همان ماهیتابه که مواد را درست کردید ، قرار بدید و یک جسم سنگین روی آن قرار بدید تا ساندویچ گریل شود. بعد ساندویچ را برگردانید تا طرف دوم هم گریل شود. سپس ساندویچ رو از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
ادویه‌هایی که برای مزه‌دار کردن قارچ و سیب زمینی استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید اون‌ها را تغییر بدهید.
برای آماده کردن پنینی کافی است که هر طرف ساندویچ را به مدت 4 دقیقه با حرارت کم بپزید.
اگر دستگاه گریل داشتید می‌توانید این ساندویچ را در دستگاه گریل درست کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.