طرز تهیه برگر قارچ و اسفناج رژیمی و بدون گوشت در زمان کم

طرز تهیه برگر قارچ و اسفناج رژیمی و بدون گوشت در زمان کمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه برگر قارچ و اسفناج + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه برگر قارچ و اسفناج

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ 300 گرم

اسفناج 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

تخم ‌مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 1/2 پیمانه

پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نان برگر 4 عدد


مرحله اول

برای شروع پیاز رو پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون را به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا روغن گرم شود. حالا پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که سبک و طلایی شود.


مرحله دوم

سیر خرد شده را هم اضافه کنید و چند ثانیه تفت بدید تا عطر سیر بلند شود. حالا قارچ رو با دستمال تمیز کنید و به صورت اسلایسی خرد کنید ، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید تا آب آنها به صورت کامل کشیده شود.


مرحله سوم

اسفناج‌های خرد شده رو هم به قارچ‌ها اضافه کنید و هم بزنید ، تا برگ‌های اسفناج نرم شوند و حجم آنها کم شود. سپس مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.


مرحله چهارم

مخلوط قارچ و اسفناج را داخل کاسه بریزید و تخم مرغ رو روی آنها بشکنید. مقداری آرد سوخاری ، پنیر پارمزان ، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست به دست بیاورید.


مرحله پنجم

اگر خمیر کمی شل بود مقدار بیشتری آرد سوخاری به آن اضافه کنید حالا مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل دایره‌ای و تخت در بیاورید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله ششم

برگرها را داخل ماهیتابه بزارید و هر طرف رو حدود 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی را برشته شوند. حالا نان برگرها رو باز کنید و کمی از سس دلخواه روی آن بمالید و سبزیجات دلخواهتون را به همراه برگر قارچ و اسفناج روی نان قرار دهید. سپس قسمت دوم نان رو روی مواد بذارید و برگر رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
بافت خمیر برگر باید قابل شکل دادن باشد ، اما نه خیلی خشک. حتماً آرد سوخاری را به تدریج اضافه کنید تا به بافت مناسب برسید.
می‌توانید از ادویه‌های مثل آویشن ، پودر پاپریکا یا فلفل قرمز هم استفاده کنید.
اگر طعم پنیر را دوست دارید می‌توانید هنگام سرخ کردن یک لایه پنیر موزارلا یا چدار روی برگر بگذارید تا ذوب شود.
اگر می‌خواهید که برگرها را به صورت رژیمی درست کنید ، اون‌ها را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد حدود 15 دقیقه بپزید تا روغن کمتری مصرف کند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.