طرز تهیه ماکارونی وگان ایرانی خوشمزه بدون گوشت چرخ کرده با قارچ

طرز تهیه ماکارونی وگان ایرانی خوشمزه بدون گوشت چرخ کرده با قارچسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ماکارونی وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ماکارونی وگان

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

ماکارونی رشته ‌ای 300 گرم

سویا 1 پیمانه

پیاز 2 عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

سیب‌ زمینی 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

قارچ 150 گرم

جعفری به مقدار لازم


مرحله اول

داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و به آن نمک و روغن را اضافه کنید. بعد ماکارونی را داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندی زمان بدید تا ماکارونی‌ها بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید کنار بزارید.


مرحله دوم

سویا رو داخل یک کاسه بریزید و به آن آب گرم و کمی نمک اضافه کنید. 10 دقیقه زمان بدید تا سویاها آب بخورند و نرم شوند ، سپس آنها را آبکشی کنید و خوب فشار بدید تا آب اضافی اون‌ها گرفته شود.


مرحله سوم

پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن گرم شد ، پیاز را در آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود.


مرحله چهارم

وقتی که پیاز سبک شد ، سویا رو به همراه زردچوبه ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و ادویه کاری به آن اضافه کنید و تفت بدید تا عطر ادویه‌ها به خورد سویا برود. سپس رب را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و حدود 2 الی 3 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شود.


مرحله پنجم

فلفل دلمه‌ای رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه قارچ اسلایسی خرد شده به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا سبزیجات هم نرم شوند. حالا داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا روغن گرم شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه روغن گرم شد ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ته دیگ مورد نظر را داخل آن بچینید. سپس مقداری از مایع سویا و سبزیجات روی ته دیگ پخش کنید و یک لایه ماکارونی آبکش شده روی آن بریزید. مجدد از ترکیب سویا و سبزیجات بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.


مرحله هفتم

در نهایت روی ماکارونی کمی روغن بریزید ، قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و در آن را بگذارید تا بخار کند. سپس حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ماکارونی حدود 30 دقیقه دم بکشد. بعد اون رو سرو کنید و روی آن کمی جعفری خرد شده بریزید. نوش جان


نکات مهم
استفاده از دارچین و ادویه ماکارونی طعم سنتی ایرانی به این غذا می‌دهد.
حواستون باشد که هنگام پخت اولیه ماکارونی اون رو زیاد نپزید ، زیرا هنگام دم کشیدن ماکارونی نرم‌تر می‌شود.
اگر دوست دارید می‌توانید سویا را به جای آب با آب لیمو یا سس سویا طعم‌دار کنید.
اضافه کردن هویج رنده شده یا ذرت به مایع ماکارونی به طعم و ارزش غذایی آن می‌افزاید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.