طرز تهیه ماکارونی وگان ایرانی خوشمزه بدون گوشت چرخ کرده با قارچ
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ماکارونی وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ماکارونی وگان
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ ماکارونی رشته ای 300 گرم
⫸ سویا 1 پیمانه
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل دلمهای 1 عدد
⫸ قارچ 150 گرم
⫸ جعفری به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خوراک نخود و سبزیجات مخصوص گیاه خواران سالم و خوشمزه
مرحله اول
داخل یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، حرارت را کم کنید و به آن نمک و روغن را اضافه کنید. بعد ماکارونی را داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندی زمان بدید تا ماکارونیها بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید کنار بزارید.
مرحله دوم
سویا رو داخل یک کاسه بریزید و به آن آب گرم و کمی نمک اضافه کنید. 10 دقیقه زمان بدید تا سویاها آب بخورند و نرم شوند ، سپس آنها را آبکشی کنید و خوب فشار بدید تا آب اضافی اونها گرفته شود.
مرحله سوم
پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و وقتی که روغن گرم شد ، پیاز را در آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود.
مرحله چهارم
وقتی که پیاز سبک شد ، سویا رو به همراه زردچوبه ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و ادویه کاری به آن اضافه کنید و تفت بدید تا عطر ادویهها به خورد سویا برود. سپس رب را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و حدود 2 الی 3 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله پنجم
فلفل دلمهای رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه قارچ اسلایسی خرد شده به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا سبزیجات هم نرم شوند. حالا داخل قابلمه مورد نظرتون مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا روغن گرم شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه روغن گرم شد ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ته دیگ مورد نظر را داخل آن بچینید. سپس مقداری از مایع سویا و سبزیجات روی ته دیگ پخش کنید و یک لایه ماکارونی آبکش شده روی آن بریزید. مجدد از ترکیب سویا و سبزیجات بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
مرحله هفتم
در نهایت روی ماکارونی کمی روغن بریزید ، قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و در آن را بگذارید تا بخار کند. سپس حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ماکارونی حدود 30 دقیقه دم بکشد. بعد اون رو سرو کنید و روی آن کمی جعفری خرد شده بریزید. نوش جان
نکات مهم
◉ استفاده از دارچین و ادویه ماکارونی طعم سنتی ایرانی به این غذا میدهد.
◉ حواستون باشد که هنگام پخت اولیه ماکارونی اون رو زیاد نپزید ، زیرا هنگام دم کشیدن ماکارونی نرمتر میشود.
◉ اگر دوست دارید میتوانید سویا را به جای آب با آب لیمو یا سس سویا طعمدار کنید.
◉ اضافه کردن هویج رنده شده یا ذرت به مایع ماکارونی به طعم و ارزش غذایی آن میافزاید.