طرز تهیه شنیسل وگان بدون گوشت و مرغ با طعم و بافت عالی

طرز تهیه شنیسل وگان بدون گوشت و مرغ با طعم و بافت عالیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شنیسل وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شنیسل وگان

مواد لازم برای 5 نفر

سیب‌زمینی 4 عدد

آرد سفید 1 لیوان

آرد نخودچی 1 لیوان

پودر سوخاری 1 لیوان

شیر بادام 1 لیوان

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

پاپریکا به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع 4 عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بعد اون‌ها رو به ضخامت یک سانتی‌متر و حلقه‌ای خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید روی حرارت قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک آبکش فلزی داخل قابلمه قرار بدید. سپس سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید.


مرحله دوم

بعد در قابلمه رو بذارید تا سیب زمینی‌ها بخارپز شوند و کمی نرم شوند. بعد از اینکه سیب زمینی‌ها نرم شد ، اون‌ها را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن آب لیمو ، سویا سس ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا سیب زمینی‌ها به این مواد آغشته شوند.


مرحله سوم

روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت سیب زمینی‌ها را داخل یخچال قرار بدید تا طعم‌دار شوند. حالا برای آماده سازی مواد پوششی ، داخل یک کاسه شیر بادام را بریزید. در کاسه دوم آرد سفید را به همراه کمی نمک و ادویه دلخواه بریزید. در کاسه سوم پودر سوخاری را آماده کنید.


مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، بعد داخل آرد سفید بریزید و همه جای اون‌ها را به آرد سفید آغشته کنید. سپس سیب زمینی‌ها را داخل شیر بادام بریزید و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید.


مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، شنیسل‌ها رو به آرامی داخل روغن بیندازید و هر دو طرف اون‌ها را سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.


مرحله ششم

بعد از سرخ شدن ، شنیسل‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید ، تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای درست کردن شنیسل گیاهی ، می‌توانید به جای سیب زمینی از قارچ هم استفاده کنید.
اگر می‌خواهید که شنیسل سبک‌تر باشد ، می‌توانید آن را در فر یا دستگاه سرخ کن بدون روغن بپزید.
برای تردی بیشتر می‌توانید کمی آرد ذرت به پودر سوخاری اضافه کنید.
می‌توانید با توجه به ذائقه تان از ادویه‌هایی مانند آویشن ، زردچوبه یا فلفل قرمز استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.