طرز تهیه شنیسل وگان بدون گوشت و مرغ با طعم و بافت عالی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شنیسل وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شنیسل وگان
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ سیبزمینی 4 عدد
⫸ آرد سفید 1 لیوان
⫸ آرد نخودچی 1 لیوان
⫸ پودر سوخاری 1 لیوان
⫸ شیر بادام 1 لیوان
⫸ نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس سویا 1 قاشق غذاخوری
⫸ پاپریکا به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ قارچ و گردو آسان و لذیذ با طعمی جذاب
مرحله اول
برای شروع 4 عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بعد اونها رو به ضخامت یک سانتیمتر و حلقهای خرد کنید. حالا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید روی حرارت قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک آبکش فلزی داخل قابلمه قرار بدید. سپس سیب زمینیها را داخل آن بریزید.
مرحله دوم
بعد در قابلمه رو بذارید تا سیب زمینیها بخارپز شوند و کمی نرم شوند. بعد از اینکه سیب زمینیها نرم شد ، اونها را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن آب لیمو ، سویا سس ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا سیب زمینیها به این مواد آغشته شوند.
مرحله سوم
روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت سیب زمینیها را داخل یخچال قرار بدید تا طعمدار شوند. حالا برای آماده سازی مواد پوششی ، داخل یک کاسه شیر بادام را بریزید. در کاسه دوم آرد سفید را به همراه کمی نمک و ادویه دلخواه بریزید. در کاسه سوم پودر سوخاری را آماده کنید.
مرحله چهارم
سیب زمینیها را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، بعد داخل آرد سفید بریزید و همه جای اونها را به آرد سفید آغشته کنید. سپس سیب زمینیها را داخل شیر بادام بریزید و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید.
مرحله پنجم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، شنیسلها رو به آرامی داخل روغن بیندازید و هر دو طرف اونها را سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن ، شنیسلها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید ، تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای درست کردن شنیسل گیاهی ، میتوانید به جای سیب زمینی از قارچ هم استفاده کنید.
◉ اگر میخواهید که شنیسل سبکتر باشد ، میتوانید آن را در فر یا دستگاه سرخ کن بدون روغن بپزید.
◉ برای تردی بیشتر میتوانید کمی آرد ذرت به پودر سوخاری اضافه کنید.
◉ میتوانید با توجه به ذائقه تان از ادویههایی مانند آویشن ، زردچوبه یا فلفل قرمز استفاده کنید.