طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی تبریزی با کشمش و سبزی و خامه
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی ساده و بسیار خوش طعم ایرانی رو آوردیم ک مناسب روز های گرم تابستانه و طرفدار های زیادی داره ؛ آموزش طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی تبریزی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ ماست پرچرب 8 قاشق غذاخوری
⫸ دوغ آبعلی 2 عدد
⫸ خیار متوسط 2 عدد
⫸ سبزی خوردن 2 مُشت
⫸ پیازچه 3 ساقه متوسط
⫸ تربچه 2 عدد
⫸ خامه 3 قاشق غذا خوری
⫸ گردو 2 قاشق غذاخوری
⫸ کشمش 2 قاشق غذاخوری
⫸ نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ گل محمدی خشک 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک به میزان لازم
⫸ یخ
⫸ نان خشک
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شربت ریحان بنفش و لیمو بدون رنگ مصنوعی
مرحله اول
ابتدا دو عدد خیار رو بشورید و پوست بگیرید سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۵۰ گرم کشمش ۵۰ گرم گردو و دو مشت سبزی خوردن.
مرحله دوم
نعنای خشک ، هشت قاشق غذاخوری ماست پرچرب و ۳ قاشق غذاخوری خامه و نمک و سه ساق پیازچه خرد شده و دو عدد تربچه خرد شده را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید بعد دو عدد دوغ آبعلی را روی مواد بریزید و در آخر یخ و نان خشک را اضافه کنید ؛ نوش جان