طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی تبریزی با کشمش و سبزی و خامه

طرز تهیه آب دوغ خیار سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خیلی ساده و بسیار خوش طعم ایرانی رو آوردیم ک مناسب روز های گرم تابستانه و طرفدار های زیادی داره ؛ آموزش طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی تبریزی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

ماست پرچرب 8 قاشق غذاخوری

دوغ آبعلی 2 عدد

خیار متوسط 2 عدد

سبزی خوردن 2 مُشت

پیازچه 3 ساقه متوسط

تربچه 2 عدد

خامه 3 قاشق غذا خوری

گردو 2 قاشق غذاخوری

کشمش 2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

گل محمدی خشک 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

یخ

نان خشک


مرحله اول

ابتدا دو عدد خیار رو بشورید و پوست بگیرید سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۵۰ گرم کشمش ۵۰ گرم گردو و دو مشت سبزی خوردن.


مرحله دوم

نعنای خشک ، هشت قاشق غذاخوری ماست پرچرب و ۳ قاشق غذاخوری خامه و نمک و سه ساق پیازچه خرد شده و دو عدد تربچه خرد شده را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید بعد دو عدد دوغ آبعلی را روی مواد بریزید و در آخر یخ و نان خشک را اضافه کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.