طرز تهیه پنیر چدار وگان آسان و خوش طعم همراه با نکات مهم

طرز تهیه پنیر چدار وگان آسان و خوش طعم همراه با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنیر چدار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 250 دقیقه

طرز تهیه پنیر چدار

مواد لازم برای 4 نفر

سیب ‌زمینی 2 عدد

هویج 1 عدد

بادام هندی خام 1/2 پیمانه

آب سیب‌زمینی و هویج پخته‌ شده 1/2 پیمانه

روغن نارگیل 1/4 پیمانه

مخمر تغذیه‌ ای 1/4 پیمانه

آب ‌لیمو 2 قاشق غذاخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

پاپریکا دودی 1/2 قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

پودر آگار‌آگار 1 قاشق غذاخوری

آب 1/2 پیمانه


مرحله اول

برای شروع سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید ،داخل قابلمه قرار بدید و قابلمه را روی حرارت قرار بدید ، تا سیب زمینی و هویج بپزند و نرم شوند. بعد از اینکه سیب زمینی و هویج پختن ، اون‌ها را از داخل آب خارج کنید و آب آنها را کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله دوم

سیب زمینی و هویج رو داخل مخلوط کن بریزید و بعد به آنها بادام هندی ، آب لیمو ، روغن نارگیل و مخمر تغذیه‌ای رو اضافه کنید. سپس ادویه‌ها که شامل پودر پیاز ، پودر سیر ، پاپریکای دودی و نمک هست را به مواد داخل مخلوط اضافه کنید ، نصف پیمانه از آب کنار گذاشته شده را هم اضافه کنید.


مرحله سوم

دستگاه رو روشن کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و به بافت صاف و یکدستی برسند. حالا پودر آگار آگار را داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید ، روی حرارت متوسط قرار بدید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و حالتی ژله‌ای پیدا کند.


مرحله چهارم

ژل آگار آگار را سریع به مخلوط پنیر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کامل ترکیب شوند. حالا مخلوط پنیر رو داخل یک قالب سیلیکونی یا ظرف مناسب بریزید و سطح اون را صاف کنید.


مرحله پنجم

قالب را به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا پنیر کاملاً ببندد و حالت جامد پیدا کند. سپس پنیر و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از استفاده از بادام هندی اون رو از قبل خیس کنید ، تا بافتی خامه‌ای به پنیر بدهد. اگر عجله دارید می‌توانید آن را 10 دقیقه در آب جوش قرار بدید.
استفاده از مخمر تغذیه‌ای باعث می‌شود که طعم پنیر چدار قوی‌تر شود.
اگر روغن نارگیل در دسترس نداشتید می‌توانید به جای آن از روغن گیاهی دیگری استفاده کنید ، اما روغن نارگیل باعث قوام و بافت بهتر پنیر می‌شود.
اگر می‌خواهید که این پنیر را برای پخت و پز استفاده کنید ، می‌توانید کمی فلفل تند یا ادویه‌های دیگر به آن اضافه کنید
ماندگاری این پنیر در یخچال حدود یک هفته است.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.