طرز تهیه پنیر چدار وگان آسان و خوش طعم همراه با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنیر چدار + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پنیر چدار
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی 2 عدد
⫸ هویج 1 عدد
⫸ بادام هندی خام 1/2 پیمانه
⫸ آب سیبزمینی و هویج پخته شده 1/2 پیمانه
⫸ روغن نارگیل 1/4 پیمانه
⫸ مخمر تغذیه ای 1/4 پیمانه
⫸ آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
⫸ پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا دودی 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ پودر آگارآگار 1 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1/2 پیمانه
مرحله اول
برای شروع سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید ،داخل قابلمه قرار بدید و قابلمه را روی حرارت قرار بدید ، تا سیب زمینی و هویج بپزند و نرم شوند. بعد از اینکه سیب زمینی و هویج پختن ، اونها را از داخل آب خارج کنید و آب آنها را کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله دوم
سیب زمینی و هویج رو داخل مخلوط کن بریزید و بعد به آنها بادام هندی ، آب لیمو ، روغن نارگیل و مخمر تغذیهای رو اضافه کنید. سپس ادویهها که شامل پودر پیاز ، پودر سیر ، پاپریکای دودی و نمک هست را به مواد داخل مخلوط اضافه کنید ، نصف پیمانه از آب کنار گذاشته شده را هم اضافه کنید.
مرحله سوم
دستگاه رو روشن کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و به بافت صاف و یکدستی برسند. حالا پودر آگار آگار را داخل یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید ، روی حرارت متوسط قرار بدید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و حالتی ژلهای پیدا کند.
مرحله چهارم
ژل آگار آگار را سریع به مخلوط پنیر اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کامل ترکیب شوند. حالا مخلوط پنیر رو داخل یک قالب سیلیکونی یا ظرف مناسب بریزید و سطح اون را صاف کنید.
مرحله پنجم
قالب را به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار بدید ، تا پنیر کاملاً ببندد و حالت جامد پیدا کند. سپس پنیر و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً قبل از استفاده از بادام هندی اون رو از قبل خیس کنید ، تا بافتی خامهای به پنیر بدهد. اگر عجله دارید میتوانید آن را 10 دقیقه در آب جوش قرار بدید.
◉ استفاده از مخمر تغذیهای باعث میشود که طعم پنیر چدار قویتر شود.
◉ اگر روغن نارگیل در دسترس نداشتید میتوانید به جای آن از روغن گیاهی دیگری استفاده کنید ، اما روغن نارگیل باعث قوام و بافت بهتر پنیر میشود.
◉ اگر میخواهید که این پنیر را برای پخت و پز استفاده کنید ، میتوانید کمی فلفل تند یا ادویههای دیگر به آن اضافه کنید
◉ ماندگاری این پنیر در یخچال حدود یک هفته است.