طرز تهیه کیک شکلاتی وگان با شیر بادام خوشمزه و سالم با نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کیک شکلاتی وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کیک شکلاتی وگان
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ پودر کاکائو 1/2 پیمانه
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
⫸ جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ شیر بادام 1 و 1/2 پیمانه
⫸ روغن 1/3 پیمانه
⫸ سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
⫸ عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ شکلات چیپسی 1/2 پیمانه
⫸ گردو 1/2 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک بادام مخصوص وگان با بافتی نرم و خوشمزه + نکات مهم
مرحله اول
برای شروع با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب کیک را هم با روغن چرب کنید ، روی آن کاغذ روغنی قرار بدید و بعد کنار بذارید.
مرحله دوم
داخل کاسه بزرگ آرد ، پودر کاکائو ، شکر ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را بریزید و با هم ترکیب کنید. این مواد را یک بار الک کنید تا یکدست شود و گلولهای باقی نماند.
مرحله سوم
داخل کاسه دیگر شیر گیاهی را به همراه روغن مایع ، سرکه و عصاره وانیل بریزید و در حد مخلوط شدن اونها را ترکیب کنید. با لیسک یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شود.
مرحله چهارم
مقدار شکلات چیپسی و گردو به مواد اضافه کنید و در حد ترکیب شدن اونها را هم بزنید. حالا مایه کیک رو داخل قالب آماده شده بریزید و سطح اون رو صاف کنید. قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار بدید تا کیک بپزد.
مرحله پنجم
بعد از گذشت این زمان یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است. سپس قالب را از داخل فر خارج کنید و اجازه بدید 10 دقیقه خنک شود ، سپس کیک را از داخل قالب خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که استفاده از شیر گیاهی ، مانند شیر سویا یا شیر بادام باعث ایجاد بافت نرمتر کیک میشود.
◉ بعد از اینکه مواد خیس رو به مواد خشک اضافه کردید ، مخلوط رو زیاد هم نزنید تا پف کیک از بین نرود.
◉ اگر فر شما یکنواخت گرم نمیشود ، قالب را در وسط فر قرار بدید و در اواسط پخت آن را بچرخانید.
◉ برای جذابیت بیشتر کیک میتوانید روی کیک را با سس شکلاتی وگان بپوشانید: کافیست 100 گرم شکلات تلخ را با شیر گیاهی ذوب کنید و روی کیک بریزید.
◉ این کیک خوشمزه رو میتوانید داخل ظرف دربسته و درون یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. اما قبل از صرف اون رو به دمای محیط برگردانید.