طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ وگان خانگی + روش تهیه خمیر اشترودل
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اشترودل وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه اشترودل وگان
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ قارچ 2 لیوان
⫸ اسفناج 1 لیوان
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر اشترودل
⫸ قارچ 2 لیوان
⫸ اسفناج 1 لیوان
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
⫸ روغن 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول
برای درست کردن این اشترودل خوشمزه ، ابتدا خمیرم اون رو درست کنید. برای این کار آرد و نمک را داخل یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس روغن رو به آن اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا به حالت شن ریز برسد.
مرحله دوم
آب سرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و بعد خمیر را ورز بدید تا به بافت یکدست و نرمی برسد. سپس خمیر رو داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید ، 30 دقیقه زمان بدید تا خمیر استراحت کند.
مرحله سوم
در این فاصله مواد میانی را درست کنید. برای این کار پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.
مرحله چهارم
وقتی که روغن گرم شد ، پیاز را در آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود. حالا سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت بدید تا خامه سیر گرفته شود.
بعد قارچهایی که به صورت اسلایسی خرد کردید ، به ترکیب پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب قارچ کشیده شود و کمی سرخ شود.
مرحله پنجم
یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه اسفناج خرد شده و ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پاپریکا هست به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا سیب زمینیها هم بپزند و نرم شوند.
مرحله ششم
مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شوند. حالا خمیر رو روی یک سطح آرد پاشی شده قرار بدید و بعد اون رو به ضخامت 2 الی 3 میلیمتر باز کنید. حالا مواد میانی را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید ، اما اطراف خمیر را حدود 2 سانتیمتر خالی بگذارید.
مرحله هفتم
خمیر رو به آرامی رول کنید و دو طرف اون رو ببندید تا مواد بیرون نریزد. سپس رولها را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختهاید ، قرار بدید و بعد روی اشترودل رو با کمی روغن رومال کنید.
مرحله هشتم
سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردید ، به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار بدید تا اشترودل بپزد و روی آن طلایی شود. نوش جان
نکات مهم
◉ برای مواد داخل میانی اشترودل میتوانید از ترکیبات دیگری مانند توفو ، نخود یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.
◉ توجه کنید که مواد میانی اشترودل نباید خیلی مرطوب و آبدار باشد ، زیرا ممکن است خمیر نرم شود.
◉ در اواخر پخت گریل فر رو روشن کنید تا روی اشترودل تردتر شود.