طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ وگان خانگی + روش تهیه خمیر اشترودل

طرز تهیه اشترودل اسفناج و قارچ وگان خانگی + روش تهیه خمیر اشترودلسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه اشترودل وگان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه اشترودل وگان

مواد لازم برای 5 نفر

قارچ 2 لیوان

اسفناج 1 لیوان

پیاز 1 عدد

سیب ‌زمینی 1 عدد

سیر 2 حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم

روغن 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم خمیر اشترودل

قارچ 2 لیوان

اسفناج 1 لیوان

پیاز 1 عدد

سیب ‌زمینی 1 عدد

سیر 2 حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم

روغن 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این اشترودل خوشمزه ، ابتدا خمیرم اون رو درست کنید. برای این کار آرد و نمک را داخل یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس روغن رو به آن اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا به حالت شن ریز برسد.


مرحله دوم

آب سرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و بعد خمیر را ورز بدید تا به بافت یکدست و نرمی برسد. سپس خمیر رو داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید ، 30 دقیقه زمان بدید تا خمیر استراحت کند.


مرحله سوم

در این فاصله مواد میانی را درست کنید. برای این کار پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله چهارم

وقتی که روغن گرم شد ، پیاز را در آن بریزید و تفت بدید تا سبک و طلایی شود. حالا سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت بدید تا خامه سیر گرفته شود.

بعد قارچ‌هایی که به صورت اسلایسی خرد کردید ، به ترکیب پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب قارچ کشیده شود و کمی سرخ شود.


مرحله پنجم

یک عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه اسفناج خرد شده و ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پاپریکا هست به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا سیب زمینی‌ها هم بپزند و نرم شوند.


مرحله ششم

مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شوند. حالا خمیر رو روی یک سطح آرد پاشی شده قرار بدید و بعد اون رو به ضخامت 2 الی 3 میلی‌متر باز کنید. حالا مواد میانی را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید ، اما اطراف خمیر را حدود 2 سانتی‌متر خالی بگذارید.


مرحله هفتم

خمیر رو به آرامی رول کنید و دو طرف اون رو ببندید تا مواد بیرون نریزد. سپس رول‌ها را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌اید ، قرار بدید و بعد روی اشترودل رو با کمی روغن رومال کنید.


مرحله هشتم

سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردید ، به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار بدید تا اشترودل بپزد و روی آن طلایی شود. نوش جان


نکات مهم
برای مواد داخل میانی اشترودل می‌توانید از ترکیبات دیگری مانند توفو ، نخود یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.
توجه کنید که مواد میانی اشترودل نباید خیلی مرطوب و آبدار باشد ، زیرا ممکن است خمیر نرم شود.
در اواخر پخت گریل فر رو روشن کنید تا روی اشترودل تردتر شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.