طرز تهیه سوپ کدو حلوایی وگان و گیاهی با شیر بادام خوشمزه و مقوی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ کدو حلوایی 500 گرم
⫸ سیب زمینی 1 عدد
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ شیر بادام 1 لیوان
⫸ آب 2 لیوان
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
⫸ پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
⫸ جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا فتوچینی بدون مرغ و گوشت ساده و خوش طعم
مرحله اول
برای درست کردن سوپ کدو حلوایی ، ابتدا کدو حلوایی و سیب زمینیها را پوست بگیرید و اونها رو بشورید. بعد به اندازههای کوچکتر خرد کنید و آنها رو کنار بذارید. حالا پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود. حالا سیر رو هم پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت بدید تا عطر سیر بلند شود.
مرحله سوم
بعد از گذشت این زمان کدو حلوایی و سیب زمینی رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویهها که شامل زردچوبه ، زنجبیل ، نمک و فلفل سیاه هست را اضافه کنید و مجدد مواد را ترکیب کنید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم
مقداری آب روی مواد داخل قابلمه بریزید و در قابلمه رو بذارید ، حدود 20 الی 25 دقیقه زمان بدید تا مواد روی حرارت متوسط بپزند و کاملاً نرم شوند/ بعد از اینکه مواد به صورت کامل پخت و نرم شد قابلمه را از روی حرارت بردارید
مرحله پنجم
مواد را داخل یک مخلوط کن یا بلندر بریزید و دستگاه را روشن کنید ، تا جایی که مواد به صورت کامل پوره شوند. مجدد سوپ پوره شده رو داخل قابلمه بریزید و شیر بادام رو به آن اضافه کنید. بعد قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
کمی جوز هندی به مواد سوپ اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه دیگر زمان بدید تا سوپ جا بیفتد. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ برای اینکه سوپ طعم و بافت خامهایتری داشته باشد ، بهتر است که از شیر نارگیل یا خامه گیاهی استفاده کنید.
◉ برای اینکه سوپ قوام بیشتری داشته باشد و غلیظتر شود ، کمی هویج یا سیب زمینی بیشتری به آن اضافه کنید.
◉ برای اینکه سوپ طعمی جذابتر و متفاوتتر داشته باشد ، میتوانید کمی دارچین یا ادویه کاری به آن اضافه کنید.