طرز تهیه سوپ کدو حلوایی وگان و گیاهی با شیر بادام خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی وگان و گیاهی با شیر بادام خوشمزه و مقویسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ کدو حلوایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

مواد لازم برای 5 نفر

کدو حلوایی 500 گرم

سیب ‌زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

شیر بادام 1 لیوان

آب 2 لیوان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن سوپ کدو حلوایی ، ابتدا کدو حلوایی و سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و اون‌ها رو بشورید. بعد به اندازه‌های کوچک‌تر خرد کنید و آنها رو کنار بذارید. حالا پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود. حالا سیر رو هم پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت بدید تا عطر سیر بلند شود.


مرحله سوم

بعد از گذشت این زمان کدو حلوایی و سیب زمینی رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه‌ها که شامل زردچوبه ، زنجبیل ، نمک و فلفل سیاه هست را اضافه کنید و مجدد مواد را ترکیب کنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.


مرحله چهارم

مقداری آب روی مواد داخل قابلمه بریزید و در قابلمه رو بذارید ، حدود 20 الی 25 دقیقه زمان بدید تا مواد روی حرارت متوسط بپزند و کاملاً نرم شوند/ بعد از اینکه مواد به صورت کامل پخت و نرم شد قابلمه را از روی حرارت بردارید


مرحله پنجم

مواد را داخل یک مخلوط کن یا بلندر بریزید و دستگاه را روشن کنید ، تا جایی که مواد به صورت کامل پوره شوند. مجدد سوپ پوره شده رو داخل قابلمه بریزید و شیر بادام رو به آن اضافه کنید. بعد قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.


مرحله ششم

کمی جوز هندی به مواد سوپ اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه دیگر زمان بدید تا سوپ جا بیفتد. سپس اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه سوپ طعم و بافت خامه‌ای‌تری داشته باشد ، بهتر است که از شیر نارگیل یا خامه گیاهی استفاده کنید.
برای اینکه سوپ قوام بیشتری داشته باشد و غلیظ‌تر شود ، کمی هویج یا سیب زمینی بیشتری به آن اضافه کنید.
برای اینکه سوپ طعمی جذاب‌تر و متفاوت‌تر داشته باشد ، می‌توانید کمی دارچین یا ادویه کاری به آن اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.