طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ با سس مخصوص مجلسی و مناسب مهمانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه مرغ 1 عدد
⫸ قارچ 2 پیمانه
⫸ زیتون 3/4 پیمانه
⫸ هویج 3/4 پیمانه
⫸ ذرت نصف پیمانه
⫸ نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
⫸ خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
⫸ ماست یونانی 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس مایونز 4 الی 5 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 3 حبه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو با سس مخصوص رژیمی و سالم
مرحله اول
برای شروع یک عدد سینه مرغ رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سینه مرغ رو داخل آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سینه مرغ تغییر رنگ بدهد و بپزد. وقتی که سینه مرغ پخت ، اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله دوم
قارچها رو به صورت اسلایسی خرد کنید و داخل همان ماهیتابه که مرغها رو سرخ کردید بریزید. تفت بدید تا جایی که قارچها به صورت کامل بپزند و نرم میشوند. بعد اونها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و به مرغ اضافه کنید.
مرحله سوم
زیتونها رو بشورید و بعد هستههای اون را خارج کنید. سپس اونها را به صورت اسلایسی خرد کنید و به همراه هویج خرد شده به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا ذرت که از قبل پختید ، به همراه ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر هست ، به باقی مواد سالاد اضافه کنید و تمامی مواد را ترکیب کنید.
مرحله چهارم
برای درست کردن سس ، خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن ماست یونانی و سس مایونز اضافه کنید. حالا سه حبه سیر و پوست بگیرید ، بعد اون رو رنده کنید و به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. سپس با یک چنگال مواد رو خوب ترکیب کنید تا سس سالاد یکدست شود.
مرحله پنجم
این سس رو روی مواد سالاد بریزید و با هم ترکیب کنید تا سس به خورد مواد سالاد برود. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید ، تا مزه تمامی مواد به خورد هم برود سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای سرخ کردن قارچها ، میتوانید اونها را پوست بگیرید و بعد اندازههای دلخواهتون خرد کنید ، به همراه نصف آب لیموی تازه به آب در حال جوش اضافه کنید و زمان بدید تا بپزد. بعد اون رو آبکش کنید و داخل آب سرد بریزید.
◉برای خوشمزهتر شدن سالاد میتوانید مقداری چیپس خلالی به آن اضافه کنید تا طعم سالاد چند برابر خوشمزهتر شود.
◉حتماً بعد از اضافه کردن سس به مواد سالاد ، اون رو داخل یخچال قرار بدید تا طعمها به خورد هم برود و سالاد شما چندین برابر خوشمزهتر شود.