طرز تهیه سالاد مرغ و‌ قارچ با سس مخصوص مجلسی و مناسب مهمانی

طرز تهیه سالاد مرغ و‌ قارچ با سس مخصوص مجلسی و مناسب مهمانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد مرغ و‌ قارچ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه سالاد مرغ و‌ قارچ

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 1 عدد

قارچ 2 پیمانه

زیتون 3/4 پیمانه

هویج 3/4 پیمانه

ذرت نصف پیمانه

نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری

ماست یونانی 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز 4 الی 5 قاشق غذاخوری

سیر 3 ‌حبه


مرحله اول

برای شروع یک عدد سینه مرغ رو به صورت نگینی خرد کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، سینه مرغ رو داخل آن بریزید و تفت بدید تا جایی که سینه مرغ تغییر رنگ بدهد و بپزد. وقتی که سینه مرغ پخت ، اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله دوم

قارچ‌ها رو به صورت اسلایسی خرد کنید و داخل همان ماهیتابه که مرغ‌ها رو سرخ کردید بریزید. تفت بدید تا جایی که قارچ‌ها به صورت کامل بپزند و نرم می‌شوند. بعد اون‌ها را از داخل ماهیتابه خارج کنید و به مرغ اضافه کنید.


مرحله سوم

زیتون‌ها رو بشورید و بعد هسته‌های اون را خارج کنید. سپس اون‌ها را به صورت اسلایسی خرد کنید و به همراه هویج خرد شده به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا ذرت  که از قبل پختید ، به همراه ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه و پولبیبر هست ، به باقی مواد سالاد اضافه کنید و تمامی مواد را ترکیب کنید.


مرحله چهارم

برای درست کردن سس ، خامه صبحانه رو داخل یک ظرف بریزید و به آن ماست یونانی و سس مایونز اضافه کنید. حالا سه حبه سیر و پوست بگیرید ، بعد اون رو رنده کنید و به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. سپس با یک چنگال مواد رو خوب ترکیب کنید تا سس سالاد یکدست شود.


مرحله پنجم

این سس رو روی مواد سالاد بریزید و با هم ترکیب کنید تا سس به خورد مواد سالاد برود. سپس اون رو داخل یخچال قرار بدید ، تا مزه تمامی مواد به خورد هم برود سپس سالاد را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای سرخ کردن قارچ‌ها ، می‌توانید اون‌ها را پوست بگیرید و بعد اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید ، به همراه نصف آب لیموی تازه به آب در حال جوش اضافه کنید و زمان بدید تا بپزد. بعد اون رو آبکش کنید و داخل آب سرد بریزید.
برای خوشمزه‌تر شدن سالاد می‌توانید مقداری چیپس خلالی به آن اضافه کنید تا طعم سالاد چند برابر خوشمزه‌تر شود.
حتماً بعد از اضافه کردن سس به مواد سالاد ، اون رو داخل یخچال قرار بدید تا طعم‌ها به خورد هم برود و سالاد شما چندین برابر خوشمزه‌تر شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.