طرز تهیه سالاد نامرئی با سس مخصوص مجلسی و جدید

طرز تهیه سالاد نامرئی با سس مخصوص مجلسی و جدیدسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد نامرئی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 3 الی 4 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سالاد نامرئی

مواد لازم برای 4 نفر

هویج 2 عدد

کلم قرمز 1 عدد

پیازچه 3 عدد

سیر 3 حبه

ورق برنج 4 عدد

مواد لازم برای سس

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

پیازچه 1 عدد

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن سالاد نامرئی ، ابتدا دو عدد هویج رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید و کنار بزارید. حالا یک عدد کلم قرمز رو هم بشورید و اون رو به صورت خلالی خرد کنید و به هویج خرد شده اضافه کنید.


مرحله دوم

سه عدد پیازچه رو هم به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سه حبه سیر خرد شده به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن اسپری کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید.


مرحله سوم

وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد ورق برنج که از قبل داخل آب گرم گذاشتید و نرم شده داخل آن قرار بدید. بعد از سبزیجات خرد شده روی ورق برنج بریزید و مجدد یک عدد ورق برنج دیگر روی آن قرار بدید و اجازه بدید تا یک طرف مواد سرخ شود.


مرحله چهارم

وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد ورق برنج که از قبل داخل آب گرم گذاشتید و نرم شده داخل آن قرار بدید. بعد از سبزیجات خرد شده روی ورق برنج بریزید و مجدد یک عدد ورق برنج دیگر روی آن قرار بدید و اجازه بدید تا یک طرف مواد سرخ شود.


مرحله پنجم

وقتی که یک طرف مواد سرخ شد ، اون را برگردانید تا طرف دوم هم سرخ شود. سپس اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و کنار بذارید تا خنک شود.


مرحله ششم

داخل یک ظرف سرکه بالزامیک را به همراه آب لیمو بریزید و بعد یک عدد پیازچه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به همراه پودر زنجبیل ، فلفل سیاه و نمک به باقی مواد اضافه کنید. حالا با یک قاشق مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. از سس آماده شده روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
سبزیجاتی که برای تهیه این سالاد استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید از سبزیجاتی مانند کاهو ، قارچ یا ذرت هم استفاده کنید.

حتماً قبل از استفاده از ورق برنج ، اون‌ها رو به مدت 10 دقیقه داخل آب گرم یا ولرم قرار بدید تا ورق‌های برنج نرم شوند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.