طرز تهیه سالاد نامرئی با سس مخصوص مجلسی و جدید
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد نامرئی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد نامرئی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ هویج 2 عدد
⫸ کلم قرمز 1 عدد
⫸ پیازچه 3 عدد
⫸ سیر 3 حبه
⫸ ورق برنج 4 عدد
مواد لازم برای سس
⫸ فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
⫸ پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
⫸ پیازچه 1 عدد
⫸ سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شکلات انار برای شب یلدا با 3 قلم مواد ترند اینستا
مرحله اول
برای درست کردن سالاد نامرئی ، ابتدا دو عدد هویج رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید و کنار بزارید. حالا یک عدد کلم قرمز رو هم بشورید و اون رو به صورت خلالی خرد کنید و به هویج خرد شده اضافه کنید.
مرحله دوم
سه عدد پیازچه رو هم به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سه حبه سیر خرد شده به باقی مواد داخل ظرف اضافه کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن اسپری کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید.
مرحله سوم
وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد ورق برنج که از قبل داخل آب گرم گذاشتید و نرم شده داخل آن قرار بدید. بعد از سبزیجات خرد شده روی ورق برنج بریزید و مجدد یک عدد ورق برنج دیگر روی آن قرار بدید و اجازه بدید تا یک طرف مواد سرخ شود.
مرحله چهارم
وقتی که روغن داغ شد ، یک عدد ورق برنج که از قبل داخل آب گرم گذاشتید و نرم شده داخل آن قرار بدید. بعد از سبزیجات خرد شده روی ورق برنج بریزید و مجدد یک عدد ورق برنج دیگر روی آن قرار بدید و اجازه بدید تا یک طرف مواد سرخ شود.
مرحله پنجم
وقتی که یک طرف مواد سرخ شد ، اون را برگردانید تا طرف دوم هم سرخ شود. سپس اون را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله ششم
داخل یک ظرف سرکه بالزامیک را به همراه آب لیمو بریزید و بعد یک عدد پیازچه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به همراه پودر زنجبیل ، فلفل سیاه و نمک به باقی مواد اضافه کنید. حالا با یک قاشق مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. از سس آماده شده روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ سبزیجاتی که برای تهیه این سالاد استفاده میکنید ، کاملاً به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید از سبزیجاتی مانند کاهو ، قارچ یا ذرت هم استفاده کنید.
◉ حتماً قبل از استفاده از ورق برنج ، اونها رو به مدت 10 دقیقه داخل آب گرم یا ولرم قرار بدید تا ورقهای برنج نرم شوند.