طرز تهیه باقلوا شعریه ساده و قالبی

طرز تهیه باقلوا شعریه ساده و قالبی

سلام شما عزیزان سایت آشپزم 👩🏻‍🍳. آموزش امروز باقلوا شعریه هست باقلوا شعریه یکی از باقلوا های خوشمزه خاورمیانه هست.طعم بی نظیری داره و میتونید اون رو در مهمونی هاتون سرو کنید با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10

زمان پخت: 20
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ رشته شعریه 1 بسته

کره 🧈 50 گرم

شیر عسلی 🥛🍯 نصف قوطی

پودر هل 1 قاشق چایخوری🥄

زعفران دم کره غلیظ 1 قاشق مربا خوری🥄

پودر پسته یا بادام یا گردو و یا پودر نارگیل برای تزیین


مرحله اول

رشته شعریه رو تو بسته خودش خرد کنید، هرچی ریز تر بشه بهتره.


مرحله دوم

کره 🧈 رو روی حرارت بذارین تا ذوب شه، بهش رشته خرد شده رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم 10 دقیقه تفت بدین، مدام هم بزنید تا رشته نسوزه، بهش هل و زعفران اضافه کنید و بعد شیر عسلی، سریع مخلوط کنید و از روی حرارت بردارین چون زیاد بمونه سفت میشه.🥣


مرحله سوم

توی قالب کمی پودر پسته یا… بریزین و مواد رو بریزین روش، این کار رو سریع تا گرمه انجام بدین که مواد سفت نشه. بذارین ۲ ساعت تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره.


مرحله چهارم

اگه قالب ندارین مواد رو روی یه پلاستیک صاف کنید، وسطش انواع مغز رو بذارین مثل پسته و گردو، بعد از کنار رول کنید و با پلاستیکش بذارین تو یخچال، خودشو که گرفت برش بزنین و سرو کنین.


نکته:

❌ اگه میخواین بافت نرم تری داشته باشه، میتونین همراه شیر عسلی 2 قاشق غذاخوری خامه هم اضافه کنید؛ بافتش بدون خامه کمی خشک تره که سلیقه ایه
‌❌ رشته شعریه و شیر عسلی رو میتونین از سوپرمارکت ها و لوازم قنادی ها تهیه کنین.


خواص شیر عسلی

✅ با مصرف روزانه یک لیوان شیر عسل، استقامت بدنی خود را بالا ببرید.
✅ شیر عسل، اختلالات خواب و بی‌خوابی را کاهش می‌دهد.
✅ شیر بیماری‌های تنفسی را بهبود میبخشد.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.