طرز تهیه حلوا لبو قرمز با بافت نرم و طعم عالی برای شب یلدا

طرز تهیه حلوا لبو قرمز با بافت نرم و طعم عالی برای شب یلداسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حلوا لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه حلوا لبو

مواد لازم برای 5 نفر

پوره لبو 1 پیمانه

آب جوش 3/4 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه

پودر هل 1 قاشق چایخوری

آرد 1 پیمانه

کره 65 گرم

روغن مایع 1/4 پیمانه

زعفران دم‌ کرده 4 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن حلوای لبو ، پوره لبو رو داخل یک مخلوط کن بریزید و بعد به آن آب جوش ، گلاب ، شکر و پودر هل رو اضافه کنید. دستگاه رو روشن کنید تا شهد حلوا به بافت یک دستی برسد و مواد خوب با هم مخلوط شود.


مرحله دوم

یک پیمانه آرد رو الک کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام تفت بدید تا بوی خامی آرد به صورت کامل گرفته شود. بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد ، یک بار دیگر اون رو الک کنید و مجدد داخل ماهیتابه بریزید.


مرحله سوم

بعد به آن کره و روغن مایع رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا کره و روغن به صورت کامل آب شوند و با آرد مخلوط شوند


مرحله چهارم

شهد حلوا رو که در مراحل قبل درست کردید ، کم کم به ترکیب آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید ، تا آرد گلوله نشود و بافت حلوا یک دست باشد. سپس به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله پنجم

بعد از اینکه حلوا را مخلوط کردید و زمانی که حلوا از ماهیتابه جدا شد و به حالت گهواره‌ای درآمد ، اون را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسد. سپس داخل ظرف سرو بریزید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
بعد از اضافه کردن شیره حلوا به آرد مواد رو مدام هم بزنید ، تا آرد گلوله نشود و حلوا به بافت یکدستی برسد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.