طرز تهیه حلوا لبو قرمز با بافت نرم و طعم عالی برای شب یلدا
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حلوا لبو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه حلوا لبو
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ پوره لبو 1 پیمانه
⫸ آب جوش 3/4 پیمانه
⫸ گلاب نصف پیمانه
⫸ شکر 1 پیمانه
⫸ پودر هل 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد 1 پیمانه
⫸ کره 65 گرم
⫸ روغن مایع 1/4 پیمانه
⫸ زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه حلوای آلبالو راحت و مجلسی با طعم عالی
مرحله اول
برای درست کردن حلوای لبو ، پوره لبو رو داخل یک مخلوط کن بریزید و بعد به آن آب جوش ، گلاب ، شکر و پودر هل رو اضافه کنید. دستگاه رو روشن کنید تا شهد حلوا به بافت یک دستی برسد و مواد خوب با هم مخلوط شود.
مرحله دوم
یک پیمانه آرد رو الک کنید و داخل یک ماهیتابه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام تفت بدید تا بوی خامی آرد به صورت کامل گرفته شود. بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد ، یک بار دیگر اون رو الک کنید و مجدد داخل ماهیتابه بریزید.
مرحله سوم
بعد به آن کره و روغن مایع رو اضافه کنید و ترکیب کنید ، تا کره و روغن به صورت کامل آب شوند و با آرد مخلوط شوند
مرحله چهارم
شهد حلوا رو که در مراحل قبل درست کردید ، کم کم به ترکیب آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید ، تا آرد گلوله نشود و بافت حلوا یک دست باشد. سپس به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه حلوا را مخلوط کردید و زمانی که حلوا از ماهیتابه جدا شد و به حالت گهوارهای درآمد ، اون را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسد. سپس داخل ظرف سرو بریزید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ بعد از اضافه کردن شیره حلوا به آرد مواد رو مدام هم بزنید ، تا آرد گلوله نشود و حلوا به بافت یکدستی برسد.