طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج بدون گلوتن آسان و مقوی با نکات مهم

طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج بدون گلوتن آسان و مقوی با نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه حریره بادام + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه حریره بادام

مواد لازم برای 4 نفر

شیر پرچرب 3 لیوان

آرد برنج 8 قاشق غذاخوری

شکر 4 قاشق غذاخوری

بادام 1/4 پیمانه

آب به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن حریره بادام ، بادام‌ها رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آنها آب سرد اضافه کنید. چند ساعت زمان بدید تا بادام‌ها خیس بخورند و پوست آنها به راحتی جدا شود. بعد از اینکه بادام‌ها خیس خوردند ، پوست آنها را بگیرید.


مرحله دوم

به کمک یک رنده ریز بادام‌ها را به صورت خیلی ریز رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا آرد برنج رو به همراه نصف شیر داخل یک ظرف بریزید و ترکیب کنید تا آرد برنج به صورت کامل داخل شیر باز شود.


مرحله سوم

بعد از اینکه آرد به خوبی داخل شیر حل شد ، شکر ، بادام رنده شده و باقی شیر را به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط گلوله گلوله نشود. حالا ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا جایی که مواد به جوش بیاید و به غلظت دلخواهتون برسد.


مرحله چهارم

بعد از اینکه حریره بادام به غلظت دلخواه رسید ، آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف‌های مورد نظر بریزید و بعد روی آن را با بادام خرد شده تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
وقتی حریره بادام به غلظت رسید آن را از روی گاز بردارید و تا وقتی داغ هست ، داخل ظرف‌های مورد نظرتان بریزید و تزیین کنید.
برای پوره کردن بادام‌ها می‌توانید بادام‌ها را داخل سینی فر بریزید و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه بگذارید و بعد اون‌ها را به همراه آب آسیاب کنید.
برای پوست کندن بادام‌ها بهتر است که از آب سرد استفاده کنید ، اما اگر زمان کافی نداشتید از آب جوش برای خیساندن بادام‌ها استفاده کنید.
حتماً برای ترکیب آرد برنج و شیر از شیر سرد استفاده کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
اگر می‌خواهید که حریره بادام رو برای افراد وگان استفاده کنید ، به جای شیر معمولی از شیر شیرین نشده بادام استفاده کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.