طرز تهیه شکلات بونتی یا شکلات نارگیلی خانگی به روش اصلی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات بونتی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شکلات بونتی
مواد لازم
⫸ پودر نارگیل 200 گرم
⫸ شیرعسلی 200 گرم
⫸ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ شکلات تلخ 100 گرم
⫸ کره نارگیل 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شکلات انار برای شب یلدا با 3 قلم مواد ترند اینستا
مرحله اول
برای درست کردن شکلات بونتی خوشمزه ، 200 گرم پودر نارگیل را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن 200 گرم شیرعسلی و یک قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید تا جایی که بافت مواد خمیری شکل شود.
مرحله دوم
مقداری از مواد بردارید و داخل دستتون به شکل مستطیل در بیاورید. داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداختهاید ، بچینید و داخل یخچال قرار بدید تا مواد خنک و سفت شود.
مرحله سوم
100 گرم شکلات تلخ رو روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا شکلات به روش بنماری آب شود. بعد از اینکه شکلات آب شد ، اون را از روی حرارت بردارید و به آن یک قاشق غذاخوری کره نارگیل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
ترکیب پودر نارگیل را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، داخل مخلوط شکلات آب شده بذارید و همه جای اون رو به شکلات آغشته کنید. بعد از اینکه همه جای مواد را به شکلات آغشته کردید ، آنها رو داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی قرار دادهاید بچینید.
مرحله پنجم
ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا شکلات ببندد و سفت شود. بعد از اینکه لایه شکلاتی بست ، شکلات بونتی شما آماده است. اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ ترکیب پودر نارگیل و شیر عسلی رو باید در حدی مخلوط کنید ، که به بافت منسجم برسد و بتوانید به راحتی به آن فرم دهید.
◉ به هیچ عنوان مواد اولیه این دستور پخت را حذف یا جایگزین نکنید.
◉ شکلاتهای سکهای بهترین گزینه برای بن ماری کردن در تهیه شکلات بونتی هست.
◉ میتوانید به دلخواه به کمک شکلات چیپسی سفید ذوب شده روی شکلاتهای بولتی را تزیین کنید.