طرز تهیه شکلات بونتی یا شکلات نارگیلی خانگی به روش اصلی

طرز تهیه شکلات بونتی یا شکلات نارگیلی خانگی به روش اصلیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات بونتی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شکلات بونتی

مواد لازم 

پودر نارگیل 200 گرم

شیرعسلی 200 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

شکلات تلخ 100 گرم

کره نارگیل 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن شکلات بونتی خوشمزه ، 200 گرم پودر نارگیل را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن 200 گرم شیرعسلی و یک قاشق چای‌خوری وانیل را اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید تا جایی که بافت مواد خمیری شکل شود.


مرحله دوم

مقداری از مواد بردارید و داخل دستتون به شکل مستطیل در بیاورید. داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌اید ، بچینید و داخل یخچال قرار بدید تا مواد خنک و سفت شود.


مرحله سوم

100 گرم شکلات تلخ رو روی حرارت غیر مستقیم قرار بدید و مدام هم بزنید ، تا شکلات به روش بنماری آب شود. بعد از اینکه شکلات آب شد ، اون را از روی حرارت بردارید و به آن یک قاشق غذاخوری کره نارگیل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم

ترکیب پودر نارگیل را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، داخل مخلوط شکلات آب شده بذارید و همه جای اون رو به شکلات آغشته کنید. بعد از اینکه همه جای مواد را به شکلات آغشته کردید ، آنها رو داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی قرار داده‌اید بچینید.


مرحله پنجم

ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا شکلات ببندد و سفت شود. بعد از اینکه لایه شکلاتی بست ، شکلات بونتی شما آماده است. اون را از داخل یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
ترکیب پودر نارگیل و شیر عسلی رو باید در حدی مخلوط کنید ، که به بافت منسجم برسد و بتوانید به راحتی به آن فرم دهید.
به هیچ عنوان مواد اولیه این دستور پخت را حذف یا جایگزین نکنید.
شکلات‌های سکه‌ای بهترین گزینه برای بن ماری کردن در تهیه شکلات بونتی هست.
می‌توانید به دلخواه به کمک شکلات چیپسی سفید ذوب شده روی شکلات‌های بولتی را تزیین کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.