طرز تهیه دسر موز و بیسکوییت در سه دقیقه خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دسر موز و بیسکوییت در سه دقیقه خوشمزه و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دسر موز و بیسکوییت + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دسر موز و بیسکوییت

مواد لازم برای 4 نفر

شیر 2 لیوان

موز 1 عدد

ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی بور 1 بسته

شکر 3 قاشق غذاخوری

پودرکاکائو 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

بیسکویت و موز دو لیوان شیر رو داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شیر گرم شود. سپس اون را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. سپس یک عدد موز رو پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به همراه یک قاشق غذاخوری ژلاتین به شیر گرم اضافه کنید.


مرحله دوم

یک بسته بیسکویت پتی پور رو به صورت درشت خرد کنید و به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس در دستگاه رو بذارید و اون رو روشن کنید ، تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و به بافت یک دستی برسند.


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد خوب با هم ترکیب شد ، اون‌ را داخل ظرف دلخواهتون بریزید. بعد مقداری پودر کاکائو روی آن الک کنید و ظرف را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دسر ببندد و آماده شود.


مرحله چهارم

بعد از اینکه دسر آماده شد ، اون را از داخل فر بیرون بیاورید و با هر چیزی که دوست داشتید تزیین کنید. نوش جان


نکات مهم
پیشنهاد ما به شما این هست که از بیسکویت پتی پور ساده استفاده کنید ، اما اگر دوست داشتید که طعم دسر شکلاتی تر شود می‌توانید از بیسکویت شکلاتی پتی پور هم استفاده کنید.
در تهیه این دسر حتماً از موزهای رسیده و نرم استفاده کنید.
حتماً قبل از استفاده از شیر اون رو روی حرارت قرار بدید ، تا کاملاً گرم و داغ شود تا بافت دسر یکدست باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.