طرز تهیه بانوفی پای دسر انگلیسی ساده و خوشمزه برای مهمانی

طرز تهیه بانوفی پای دسر انگلیسی ساده و خوشمزه برای مهمانیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه طرز تهیه بانوفی پای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه بانوفی پای

مواد لازم برای 2 نفر

بیسکویت 70 گرم

موز 2 عدد

پودر شکر 4 قاشق غذاخوری

خامه 235 گرم

کارامل 300 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ، ابتدا 70 گرم بیسکویت داخل یک زیپ کیپ بریزید و با گوشت کوب اون‌ها را بکوبید ، تا به اندازه تکه‌های کوچکتر خرد شود. بعد بیسکویت‌های خرد شده رو داخل ظرف‌های مورد نظرتون بریزید.


مرحله دوم

دو عدد موز رو پوست بگیرید ، بعد اون‌ها رو به صورت حلقه‌ای خرده کنید و بعد روی بیسکویت‌های خرد شده تکه‌های موز بریزید. حالا کارامل رو با مقداری شیر ترکیب کنید ، تا غلظت زیادی نداشته باشد و کمی رقیق شود.


مرحله سوم

مقداری از کارامل رقیق شده روی موزها بریزید. داخل یک ظرف دیگر خامه رو بریزید و به آن پودر شکر را اضافه کنید ، با همزن برقی هم بزنید تا جایی که خامه به صورت کامل فرم بگیرد و سفت شود.


مرحله چهارم

به هر مقداری که دوست دارید از خامه فرم گرفته شده روی مواد دسر بریزید. مجدد روی خامه موز بچینید و روی آن کارامل بریزید. بعد دسرها رو داخل یخچال قرار بدید ، تا خنک شوند و سپس اون‌ها را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که اگر کارامل شما بیش از اندازه غلیظ نبود ، نیازی نیست که اون رو با شیر مخلوط و رقیق کنید.
با توجه به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید به جای استفاده از کارامل از شکلات ذوب شده استفاده کنید.
برای تزیین این دسر می‌توانید از شکلات بنماری شده ، شکلات رنده شده ، پودر کاکائو و پودر قهوه استفاده کنید و آنها را سرو کنید.
در تهیه این دسر از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید ، مانند بیسکویت پتی پور یا ساق طلایی می‌توانید استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.